De actie is voorbij zijn einddatum.

Rijden tot ik sterf.

Rijden tot ik sterf.
Robert Meijer

Ik heb uitgezaaide kanker, wil tot het eind blijven motorrijden. Lees mijn verhaal.

 
Actie loopt tot 19-06-2023

Doneren is niet meer mogelijk

In 2020 verloor ik mijn jongste zoon Alex aan (darm)kanker. Daarvoor was ik mijn zus, vader, schoonzus, schoonvader en in de afgelopen 10 jaar 43 goeie vrienden aan kanker verloren. 

En nu heb ik het zelf. Uitgezaaid ook nog. Ik ben bestraald in het VUMC en heb daarnaast periodiek injecties met Firmagon. Daarnaast gebruik ik wat ‘supplementen’ die mijn lichaam een betere kans geven het langer vol te houden. Want dit ga ik niet overleven dus. De kanker gaat uiteindelijk winnen. 

Ik ben lang buddy geweest en vrijwilliger bij stervens begeleiding. Ik heb dus heel wat aan ‘laatste bedden’ gestaan en velen gerust gesteld als hun tijd er was en zag van heel dichtbij wat kanker doet met een mens en zijn omgeving.

Ik heb verder geen wensen. Ik heb een mooi leven gehad. Heb veel voor kinderen en volwassen mensen kunnen doen en heb enorm veel gereisd. Ik heb het leven geleefd. Ik werd geboren voor die shit.

1 wens heb  ik nog. Mijn motor, een Honda VT1100 C2 Ace moet dringend gerepareerd worden. Er lekt olie langs de kleppen deksel, mijn remmen en schijven zijn versleten, kabels en slangen moeten vervangen worden en onlangs kreeg ik een prachtig Mustang zadel kado. Het blok moet eruit. En weer terug natuurlijk. En geld heb ik niet. Niet voor een andere motor en niet voor alle reparaties. 

Ik heb geen pensioen of spaargeld opgebouwd omdat ik mijn hele leven onderweg ben geweest. Mijn laatste geld is op gegaan aan reizen naar Amerika. Om afscheid te nemen van mijn jongste zoon. Hij laat zijn vrouw en dochtertje achter. 

Ik verdiende genoeg om van te leven en om mijn gezin te onderhouden. Maar “ride 'till you die” is dus mijn lijfspreuk. Ik wil blijven rijden op mijn trouwe VT1100 uit 1996 tot het echt niet meer gaat. En volgens de dokters kan dat nog een paar jaar. En niet zeuren over mijn broeders of club, dit is een prive zaak, mijn club heeft er niets mee te maken. Mijn motor, mijn zaak. 

Daarom deze actie. Ik probeer genoeg bij elkaar te krijgen om mijn motor weer goed en betrouwbaar te maken. Vanwege het uit- en inbouwen van het blok is dat een dure grap. En vervangen van het remsysteem…. afijn ik wil het graag maar kan het niet betalen. Ik, als biker, vind het genant dat ik op deze manier hulp moet vragen, ik ben zelf geen ‘vrager’. Daar staat tegenover dat als ik ergens hulp kan krijgen, het vanuit de mooie motorwereld moet komen. AOW is beslist geen vetpot. Zeker in deze achterlijk dure tijden. Daar vraag ik jullie hulp. Vele kleintjes maken 1 grote en ik vraag je, met respect, om een beetje te storten via deze actie. 

Fijn dat je het tot zover hebt gelezen, en mocht je wat willen/kunnen missen, bedankt.

Ik kreeg vragen, waarom mijn broeders me dan niet helpen. Maar je trekt niet zomaar effe een blik broeders open die dan naar je toe gesneld komen en je helpen. Zo werkt dit niet. Dit is prive, MIJN zaak en heeft niks met broederschap te maken. Broederschap gaat over andere zaken. De echte bikers begrijpen dit. Dus maak je stomme denigrerende opmerkingen over mij of mijn broeders, dan kun je rekenen op een blokkering. En ik heb er al een paar geblokt, adios. Vind je deze actie niks, zeg dan gewoon niks. 

All the best
Robert T. Meijer (GP)

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14-06-2023 gestart
2273x bekeken

Actie georganiseerd door:

Robert Meijer

Robert Meijer

 
Actie loopt tot 19-06-2023

Doneren is niet meer mogelijk

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14-06-2023 gestart
2273x bekeken