Beide ouders onverwachts verloren

Beide ouders onverwachts verloren
Briteny  Ignacio
Deel deze actie

15 nov ouders onverwacht verloren in water terug gevonden nu zitten we met heel veel schulden met kans op huis te verliezen

0 donaties
€ 0 van € 15000 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Goede dag allemaal.

 

Via deze weg willen wij ons verhaal doen..

 

15 november 2021 zijn we in een grote nachtmerrie beland op het moment dat onze ouders ineens vermist waren. Op 16 november hebben we  aan de bel getrokken nadat iemand  onze moeders  telefoon thuis bij ons is komen brengen . Dit omdat wij niet wisten hoe en wat er is gebeurt en waar onze ouders waren.

Na dagen zoeken zonder resultaat en hopen  dat de politie direct in het water ging kijken waar de auto van onze ouders voor het laatst was gezien. Is er pas na 4 dagen een zoekactie op touw gezet in het water.

De dagen vanaf 16 november tot 18 november  hebben wij geen oog dicht gedaan. Op 18 november zijn onze ouders tijdens de zoekactie in het water gevonden en werd onze nachtmerrie realiteit. Tot de dag van vandaag zitten we met veel vraagtekens over wat er gebeurd zou kunnen zijn met onze ouders. Bovenop al onze verdriet, en alles wat erbij is komen kijken zoals het regelen van 2 begravenissen. Blijkt nu dat we ook met allemaal schulden van hun zitten.

Dit naast onze eigen lasten.

Op dit moment vrezen wij als kinderen dat we hier niet uit gaan komen en alles kwijt gaan raken als we niet gauw met een oplossing komen. Het gaat voornamelijk om het huis waar we met onze ouders woonde en die zouden we graag willen behouden omdat dit het laatste is wat we van hun hebben en waar we de afgelopen 10 jaar mooie herinneringen hebben gemaakt met hun.  Daarnaast wonen 2 van ons nog steeds in dit huis en willen er ook niet weg en als dat wel zou moeten dan zou dat betekenen dat 2 zussen en 2 kleine kinderen op straat zouden komen te staan.

We komen als 5 kinderen en 16 kleinkinderen regelmatig samen om onze verdriet, herinneringen en liefde te delen zoals onze ouders dit graag hadden gewild.

Onze vraag is dan ook of er mensen zijn die ons zouden kunnen helpen in de vorm van donaties om deze schulden af te kunnen betalen en onze eigen lasten te kunnen  blijven betalen. We zijn met verschillende instanties in gesprek maar eigenlijk is er niks mogelijk.

 

Ik hoop dat we hulp kunnen krijgen en hier uit kunnen komen.  

 

https://www.hln.be/antwerpen/twee-lichamen-in-auto-uit-lobroekdok-geidentificeerd-als-het-vermiste-nederlandse-koppel-uit-deurne-wat-er-exact-gebeurd-is-blijft-een-mysterie~a75ba94b/

 

Mvg briteny Ignacio

Nieuws

Collectanten

Laden...
4 dagen geleden gestart
19x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Briteny  Ignacio

Briteny Ignacio

0 donaties
€ 0 van € 15000 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Donaties

 
Toon alle donaties
4 dagen geleden gestart
19x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog