BUILDING A FAMILY HOME SRI LANKA , 5 KIDS!

BUILDING A FAMILY HOME SRI LANKA , 5 KIDS!
kimberly van de kamp
Deel deze actie via:

I want to build a home for this family , they have 5 young children and they all life on the beach. They work very hard!

 

Ik wil een huis bouwen voor een gezin in Sri Lanka , ze hebben een café / restaurantje gelegen aan het mooiste strand van Ahangama. Dit stel is van s'ochtends tot s'avonds eten aan het koken voor alle mensen die op het strand iets willen eten , de prijzen zijn zo goedkoop en je krijgt dubbele borden dan in Nederland. 

Ze hebben een plastic waterfles staan waar ze geld in verzamelen om een huis te bouwen hier en die is inmiddels ook al een keer gestolen. 

Deze man en vrouw doen alles voor hun 5 jonge kinderen , maar ze hebben nog steeds geen huis. Ze zijn echt geweldig , ze verkopen zelfs geen alcohol omdat ze hun kinderen daar niet mee in aanraking willen laten komen. Als een klant een alcoholisch drankje wil gaan ze hiervoor elke keer speciaal naar de supermarkt verderop en halen ze die. Het drugs en alcohol gebruik in Sri Lanka is enorm sinds de extreme armoede en ze doen er alles voor dat hun kinderen hier zo weinig mogelijk van vernemen. 
 

Ze doen hun werk met liefde en zijn super gelukkig maar ik vind dat dit gezin een huis gebouwd moet hebben voor het regenseizoen hier start, ( mei ) dan komen er namelijk geen toeristen hier voor een half jaar en hebben ze nog 0 kansen om iets te sparen en te bouwen. 

Ik ben een maand in Sri Lanka en hoop zoveel mogelijk op te halen deze laatste 3 weken. Ik heb ze beloofd terug te komen in 2 weken en gevraagd om wat video's te maken om ze te kunnen helpen. Ze hebben me hun ‘ huis' laten zien hier buiten op het strand en de moeder begon gelijk te huilen. 

Ik heb uitgelegd dat ik niet weet wat mogelijk is , is het 1000 euro of is het 10.000 euro ik heb nog nooit zo iets opgestart , het maakt niet uit want alles helpt en ik kan hier niet weg gaan zonder deze mensen te helpen. 
 

Enigste wat ik van u wil vragen , heeft u 1 euro over of 100 euro , het maakt niet uit wat want alle beetjes helpen hier. 
En wilt u deze mensen ook helpen om gewoon binnen te kunnen slapen met hun kinderen die gelukkig wel naar school gaan ( dat is de grootste prioriteit van de ouders ). 
 

Doneer dan alstublieft een klein beetje wat u kwijt kunt. Ik ga terug over 2 weken en ga hiervoor naar de bank om de donatie in Roepie's ( het geld in Sri Lanka ) op te halen. Ik zou iedereen op de hoogte houden online en meenemen in dit verhaal. 

Ik heb gewoon een random bedrag (100.000) ingevuld zodat iedereen kan doneren die dit wilt !

Alle eurootjes helpen , ik ben jullie voor eeuwig dankbaar ! Als u niks wilt doneren maar alleen delen is dit ook goed !🙏🏼🤍

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 week, 2 dagen geleden gestart
267x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

kimberly van de kamp

kimberly van de kamp

 

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 2 dagen geleden gestart
267x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog