Corona en de twéé totaal verschillende werelden van jongeren en volwassenen.

Corona en de twéé totaal verschillende werelden van jongeren en volwassenen.
Romano Firing
Deel deze actie

Mijn droom realiseren.. echter heb ik nog een x-bedrag nodig, dit zal nodig zijn tot het behalen van dit succes.

0 donaties
€ 0 van € 4850 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Eén van mijn dromen is het schrijven en uitgeven van een boek. Voor jongeren & volwassenen.

Ik wou dan wachten tot er iets van ‘wereld-nieuws’ zou zijn, maar na deze ‘bijzondere’ jaren voel ik me min of meer geroepen en tot mezelf verplicht hier het boek over te schrijven. Dit wordt hopelijk mijn kans..

Een boek vol waargebeurde verhalen en momenten, maar ook bijzondere inspiraties en foto's. Iedereen heeft deze enorme COVID-19 pandemie op zijn/haar eigen manier mee gemaakt maar ook op zijn/haar eigen manier "geprobeerd te accepteren"… wat soms erg lastig

kon zijn. Bij dit onderwerp heeft een ieder zo hun eigen emotie en gedachtes, maar ook hun verdriet en geluk.

Mij lijkt het een hele mooie kans om dit te mogen doen, voor onze generatie nu,voor onze (klein)kinderen, maar ook de generaties na ons.

Ik ben onder andere fotograaf van beroep, ik zou hiermee ook iets willen toevoegen in het boek. Ik wil een eerlijk boek uitbrengen zonder

aandik-praktijken, zonder leugens, zonder acteurs o.i.d.

Een paar voorbeelden van de kernwoorden voor het boek;

*Realiteit / *Openheid / *Eerlijkheid.

-Bron van uiting / -Bron van inspiratie / -Bron van elkaar verstaan en begrijpen.

~Doorzettingsvermogen / ~Liefde / ~Oplossingen.

 

Om ons heen hoor je veelal de verhalen van bijvoorbeeld deze doelgroepen: Ondernemers, hoog opgeleiden, ‘belangrijke’ mensen, etc..  Personen die een bekende zijn verloren aan het virus. Ook de beelden van de IC-opnames .. Uiteraard is dit erg, begrijp mij niet verkeerd.

Wat ik probeer te zeggen, is dat "het nieuws" en de verschillende bedrijven die het nieuws publiceren in geschrift en/of beeldmateriaal het vaak 'flink/iets' aandikken. Ik persoonlijk stoor mij hier aan, want buiten deze doelgroep, zijn er ook andere categorie doelgroepen die er toe doen!

Waar zijn de verhalen van bijvoorbeeld:

-Personen die onder het minimum salaris leven, een gezin met soms 5 kinderen wel moet voorzien van alle dagelijkse behoeftes.

-De vele jongeren die geïsoleerd zijn geraakt, depressies en angsten etc.. hebben gekregen, veel verloren zijn geraakt....

-Personen die altijd hard hebben gewerkt voor hun toekomst, ineens alles kwijt zijn en hierdoor bijvoorbeeld een verslaving hebben opgelopen of toren hoge schulden.

-Mensen die geen kant op kunnen bij de verschillende instanties door, "stomme deur-dichtheid" ..?!!

-Kinderen en jongeren wie plots wees zijn.. hun ouder(s) hebben verloren aan COVID-19 of iets anders. 

Dit zijn helaas een paar voorbeelden waar je eigenlijk niet veel over weet, omdat het een selectie doelgroep betreft die automatisch op de achtergrond gezet wordt. Waarom?! Kan het niet anders?…Ja dat kan echt anders!

En ik hoop daar middels deze actie mijn steentje aan bij te kunnen dragen.

Mijn inspiratie voor deze actie is ontstaan door onder andere mijn eigen persoonlijke situatie in COVID-19 periode. Gebeurtenissen zoals; Zelf zware vorm van corona gehad hebben, met een moeilijk herstel. Het had geen dagen/week langer moeten duren..   Geen toekomstperspectief meer (kunnen) zien door depressie.   

Geen sociale netwerk meer hebben.  Zware (werk) burn-out opgelopen. etc..etc.. Nu ben ik bezig er boven op te komen en mij opnieuw positief te ontwikkelen. Ik hoop dat deze actie een groot netwerk zal bereiken en mij de kans wordt gegeven middels uw bijdrage om het tot een groot succes te brengen.

Een ieder die doneert of iets anders, dank ik voor de kans die ik daarmee krijg deze actie te behalen.  Ik hou een ieder in het algemeen op de hoogte middels updates van deze actie en de behaalde resultaten.

Het bedrag dat word opgehaald gaat volledig naar het boek. Een boek uitgeven is een flinke uitgave. Denk aan; de tekst-redactie en de uitgever betalen voor hun geleverde diensten.

De opmaak en uitvoering, de opslag en distributie bij bijvoorbeeld het CB-logistics (voorheen Centraal Boekhuis is - mogelijk een optie)  maar niet te vergeten, certificaten en auteursrechtbescherming die nodig zullen zijn. Met uw bijdrage, kan het een stap dichterbij het succes komen.

Mocht u ondanks dat ik mijn best heb gedaan u te voorzien van een duidelijke advertentie :)

En u heeft toch nog vragen, of u wilt informatie hebben.

Laat het gerust weten middels een mail te sturen via de contactmogelijkheid bij mijn profielfoto bovenaan de pagina. (E-mail) Als u een mail stuurt, wilt u dan in uw onderwerp in ieder geval benoemen "Doneer actie WhyDonate"

Deze mailbox, is namelijk mijn algemene, ik krijg vele mails op een dag en zo houd ik het overzichtelijk. Ik probeer doorgaans alle berichten binnen 24-uur te beantwoorden.

BIJZONDERE INFORMATIE !!!

Mocht u een grotere donatie kunnen/willen doen, (bijv. €250,00 +) wat erg gewaardeerd wordt, dan doe ik daar ook iets extra's voor terug.

-Bij nieuwe ontwikkelingen breng ik u als eerste persoonlijk op de hoogte, paar dagen voor het online bij de actie komt.

-U krijgt tussendoor online een inkijk in het concept.

-U kunt een plek krijgen in het boek waarmee ik u bedank voor uw grote donatie. (hierover persoonlijk meer)

-Als het doelbedrag behaald is, geef ik onder de 'grote donateurs' in totaal 3 fotosessies na keuze weg.

*Dit zal ik samen met een notaris in deze branche uitvoeren, om het eerlijk te laten verlopen! En het wordt met video opgenomen.*

En uiteraard ben ik u als 'groot donateur' echt enorm dankbaar.

 

Maar ook de donateurs die kleinere bedragen doneren zal ik niet vergeten!! Echt niet. Ik ben aan het kijken en informeren of het mogelijk is om elke donateur in ieder geval een kortingscode te kunnen geven. Als dank voor uw donatie. De korting zal dan een kortingspercentage zijn op het aankoopbedrag van het boek. (hierover volgt later een update welke u zult ontvangen)

 

Bij voorbaat dank!

Met vriendelijke groet,

Nieuws

Collectanten

Laden...
op 01-05-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Romano Firing

Romano Firing

0 donaties
€ 0 van € 4850 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 01-05-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog