Dolfijntherapie Luna

Dolfijntherapie Luna
Deel deze actie

Luna deel te laten nemen aan Dolfijntherapie in Curaçao

104 donaties
27%
€ 2030 van € 7500 ingezameld

hallo lieve allemaal, 

Na lang wikken en wegen hebben we besloten om deze actie op te zetten, VOOR LUNA!! 

ik zal jullie wat vertellen over Luna: 

Luna is een meisje van 9 jaar met de mutatie ‘afwijking’ PNKP. In Nederland is zij een van de 9 kindjes/volwassene met deze mutatie. Luna is een bijzonder mooi, lief, vrolijk, ondernemend meisje met heel veel doorzettingsvermogen en kracht. Door dat ze PNKP heeft functioneert ze op de leeftijd van 22 maanden, loopt ze slecht, praat ze niet tot nauwelijks. Luna heeft microcefalie (kleine schedel) en epilepsie. Ook heeft Luna Ataxia, Ataxia telangiectasia (AT) is een erfelijke aandoening van de zenuwen en de afweer De oorzaak is een afwijking in een gen. Net als bij de pnkp (dit is ook een afwijking in het gen) veel kenmerken van AT en pnkp zijn gelijk. 

Kinderen met AT kunnen hun bewegingen niet goed coördineren. Ook vinden ze het moeilijk om hun evenwicht te houden. Bij het ouder worden krijgen ze meestal meer problemen met hun evenwicht. Ze hebben moeite met lopen. 
Voor kinderen met ataxia is het soms lastig om duidelijk te praten, Luna heeft veel van deze kenmerken. In combinatie met haar pnkp is het functioneren vaak lastig voor haar. 
 

Dit is een notendop een korte uitleg van onze prinses! Kort om een heel mooi bijzonder meisje.

Deze actie is dan ook om haar ‘opnieuw‘ deel te kunnen laten nemen aan dolfijntherapie in Curaçao. We zien al een tijdje dat het lopen verslechterd, en hopen dat als Luna heeft deel genomen aan de therapie dat het weer wat verbeterd dan wel stabiliseert. Ook blijft ons streven dat ze zich duidelijk kan maken qua communicatie. Ze praat enkele woordjes,en brabbelt de gehele dag wel. Ik heb daarom een poosje terug contact gezocht met Kim van feestbeestkids.nl zij maken prachtige kettingen, armbanden, tassen, ect. Liep al langer met het idee rond om voor Luna een gepersonaliseerde armband te maken om deze dan te kunnen verkopen met als doel. Geld in te zamelen voor de dolfijntherapie. Kim van feestbeestkids.nl heeft mij hier dan ook fantastisch mee geholpen om een prachtige armband en Ketting te maken een echte ‘LA LUNA’ De ketting is te koop voor €16,95 en het armbandje voor €5,95. Nu ook een mooie jongens La Luna armband voor € 5,95 Kijk bij de afbeeldingen. Zo hopen Wij een mooi bedrag bij elkaar te krijgen (dit bedrag is uitsluitend bedoeld voor alleen de therapie) en hebben jullie een echte originele LA LUNA ❤️ Voor het bestellen stuur me een mailtje: rocky_mastro@hotmail.com
 

Nieuws

Collectanten

Laden...
op 10-03-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Marcella  Woudenberg

Marcella Woudenberg

104 donaties
27%
€ 2030 van € 7500 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10-03-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog