Een tweezijdig-nieuw begin

Een tweezijdig-nieuw begin
Mericin  Bellekens
Deel deze actie

MIJN DROOM ? boeken schrijven fictie als non-fictie boeken. Hoop dat iemand mij die kans geeft. Ik ben jou al heel dankbaar.

0 donaties
€ 0 van € 500 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Het was Al ,1u30 ,in de namiddag en ik was te laat , blijkbaar. Volgende keer was het 14u , dat wel. De regels liggen kennelijk anders vandaag. Ik hoorde die harde tante al van nee ! Het is gedaan ! , Maar Ik blijf gewoon staan hoor en negeer haar totaal , ik zie haar trouwens niet. Ze zit ergens in de container verstopt, maar haar stem laat ze maar wat graag horen. Wat doet ze hier eigenlijk ? ik blijf gewoon staan , rekenend op de goodwill van de andere sociale dienaars die wel hun goed hart tonen. Een mannelijke dienaar gaf me eerst een maaltijd en daarna gaf hij me ook nog wat snoepgoed en extra brood , hij was heel amicaal en ik toonde mijn dankbaarheid . Dit werd ten zeerste geapprecieerd langs mijn kant hoor !

En Dan plots , hoe voorspelbaar ! komt dracula daar aan , maakt oogcontact en zegt: volgende keer moet je op tijd komen waarop ik antwoord: ah hier zie ! ,  de bomma! Onze bomma van het kot , alles goed ? Ja zenne! Ze doet dat goed eh mannen. Ze stond duidelijk perplex en wist duidelijk geen houding aan te nemen. Een van de dienaars, draait zijn rug om zijn lach te verstoppen.

Voila, IK Ben het gevaarlijk rode gifzee van deze heks gepasseerd en ik heb 'het schepsel' niet de kans te geven het gif in mijn aderen te laten sijpelen. Nee hoor ,in tegendeel , ik heb zelf ook wat blauwe gif bij mij en ik ze heeft een oceaan over haar heen gekregen.

Ik hoop dat ze straks zich blauwmiserabel gaat voelen over mijn blauwgiftig gekleurde opmerking. Om die kansen te benutten , zal ik haar altijd aanspreken als zijnde , bomma. Net zoals haar iritante karaktertrek niet te veranderen valt , zal mijn houding tegenover dit type mensen dus ook niet veranderen.

Ik laat het ,ook niet het meer toe. Die heks denkt zo even, haar autoraire gedragingen op mij af te kunnen stralen. Het verleden heeft ons geleerd dat het begint door het -relaxed GEWOON toe te laten. Als ik mocht kiezen tussen gemanipuleerd worden of zelf iemand domineren ,dan kies ik ,heel doelbewust voor dat laatste of voor doodgaan.

Ik ga mijn dag nog wat geel ,en oranje kleuren, en ik weet het zeker ! in de avond ben ik al die rode , kleurschimsels ,als dat woord Al bestaat, compleet vergeten en ben ik groenrustig ;)

Hopelijk tot binnenkort , als de kleurgoden het toelaten !

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16-03-2022 gestart
62x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Mericin  Bellekens

Mericin Bellekens

0 donaties
€ 0 van € 500 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16-03-2022 gestart
62x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog