Film maken

Film maken
Bennie Kuiper
Deel deze actie

Ben druk bezig met het maken van un film en heb het geld nodig zodat we met de opnames en voorbereidingen kunnen beginnen

0 donaties
€ 0 van € 2.500 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hoi Hoi allemaal  

ik ben bezig met me film bezig maar ik kan pas beginnen met filmen en opnemen en audities geven voor 2 rollen die ik moet hebben maar in mei vanaf volgend jaar kan ik pas dus het geld betalen aan de Cameraman die mijn wilt helpen heb vandaag bericht ervan gekregen.

Mijn vraag is dus aan iedereen hier omdat ik anders zo lang moet wachten of er mensen zijn die willen investeren erin dat mensen geld kunnen overmaken naar me rekening en ik kan 100% met zekerheid zeggen dat het ook echt voor de film wordt gebruikt er wordt ook un contract opgesteld dus het gaat door.

Als je me een privé bericht stuurt en je wilt investeren zet er dan ook bij hoeveel je precies wilt investeren. maar je kan mijn ook hiervoor bellen via nummer 06-46790150 voor het geval dat ik op dat moment niet thuis ben.

Dus als er mensen zijn die willen investeren hierin stuur me dan een privé bericht zodat ik het rekening nummer kan sturen het geld wat allemaal wordt geïnvesteerd hierin wordt netjes opgeborgen zodat we met de opnames en de audities Enso kunnen gaan beginnen.

Het gaat over 3 helden de hoofdpersoon genaamd Spike die speel ik zelf en ik zoek dan ook voor 2 andere rollen 2 mensen eentje is voor Lucius en een rol voor Zusje Kiara dat is het Zusje van Spike plus ben op zoek naar een rol voor de aardsvijand van Spike genaamd Kai.

Plus uiteindelijk ook figuranten.

De Film Heet De magische Drie  

Want het is al zeker dat dit gaat gebeuren vandaar dat ik dus zo snel mogelijk opzoek ben naar investeerders. want het gaat om een vrij hoog bedrag wat ik bij elkaar moet hebben  maar een film filmen en opnemen en uiteindelijk laten uitzenden is eenmaal net goedkoop en ja het wordt idd uiteindelijk ook uitgezonden op de tv.

En mijn kostuum voor mijn hoofd personage is al beetje ontworpen en wordt ook door iemand gemaakt dat gaat volgend jaar gebeuren uiteindelijk komen er ook kostuums voor de rol voor Zusje Kiara en Lucius plus Kai.

Groetjes  

Bennie Kuiper En mijn Film Team.

En Hopelijk kunnen we dan heel snel aan de slag.

Deel dit bericht alsjeblieft ook door naar iedereen en al je vrienden het zou enorm helpen

 

Het bedrag wat ik nodig heb is minimaal Euro 2500 maximaal Euro 3000

Leeftijd personage Spike 24/25

Leeftijd personage Zusje Kiara 18/19

Leeftijd personage Lucius 26/27

Leeftijd personage aardsvijand van Spike Kai 29/30

 

Via deze link http://steunactie.nl/actie/film-maken-2/-13186 

kunt u geld doneren alvast bedankt kopieer de link en plak het in google Het geld kan overgemaakt worden naar rekeningnummer  NL29ABNA 0412787709

Rekeningnaam B.J.Kuiper alvast bedankt.

 

En ik hoop dat er toch mensen zijn die me ermee willen en kunnen helpen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14-10-2022 gestart
185x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Bennie Kuiper

Bennie Kuiper

0 donaties
€ 0 van € 2.500 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14-10-2022 gestart
185x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog