Financiële steun voor Theo Pobosi (Official Rasta)

Financiële steun voor Theo Pobosi (Official Rasta)
Shaneequa Biseswar
Deel deze actie via:

Theo heeft de steun van onze community nodig om zijn missie als Surinaamse jonge influencer voort te kunnen zetten.

 

Geloof jij in toeval? Ik inmiddels niet meer. 
Ik ben Shaneequa Biseswar, 31 jaar, woonachtig in Amsterdam Zuidoost. Na een traumatische ervaring heb ik als missie om taboedoorbrekende onderwerpen bespreekbaar te maken binnen de zwarte community in Nederland maar ook in Suriname. Dit doe ik door onder andere filmpjes op te nemen en te posten via TikTok. ( https://www.tiktok.com/@shanisheretoshine?is_from_webapp=1&sender_device=pc )

 

Via TikTok heb ik Theo ontmoet. Hij is 21 jaar, woont in Paramaribo en is volbloed Saramacaans. Hoewel wij vele kilometers bij elkaar vandaan wonen voelde ik direct een connectie. Mijn hart bewoog toen ik te weten ben gekomen dat hij nu in een situatie zit wat hem veel kopzorgen geeft. Door deze financiële steun zal het voor Theo mogelijk blijven om zelfstandig te blijven wonen. Theo heeft indruk op mij gemaakt door open met mij te communiceren. Ik zie dat er veel licht in hem is. Dus ik weet dat als wij Theo steunen, wij niet alleen hem steunen maar ook het werk dat hij verzet in Suriname. Hij is een voorbeeld voor de jeugd en jongeren in Suriname. Hij bespreekt belangrijke onderwerpen in zijn TikTok-video’s met een humoristisch tintje. ( https://www.tiktok.com/@_rasta777?is_from_webapp=1&sender_device=pc )

Dit raakt mij maar ook zeker de mensen om hem heen. Op dit moment heeft Theo 30,4K volgers op TikTok. Theo is een jonge man die van hard werken houdt en hij heeft zijn leven tot nu toe zelfstandig weten op te bouwen. Dat hij deze hulp vraagt, heeft hem veel moeite gekost. Maar omdat hij een missie heeft om zijn land op te bouwen is hij zelfs over deze drempel heen gestapt. Dit laat zien dat Theo een hele sterke jonge man met veel wilskracht en standvastigheid. Ik voel mij vereerd dat hij mij benaderd heeft. Het bedrag wat hij nodig heeft is om en nabij €500,- en ik weet dat dit MOET LUKKEN! 

Ik heb dit jaar zelf ook in een zeer moeilijke situatie gezeten, door een traumatische ervaring met seksueel geweld ben ik mijn baan en veel financiële middelen verloren. Daarom dat ik veel empathie voel voor deze hardwerkende jonge man. Ik doe dit niet vaak, maar mijn hart schreeuwt dat ik hem moet helpen. Ik heb zelf ook uit onverwachtse hoek veel steun mogen ontvangen, door deze actie wil ik graag wat ik heb gekregen ook aan Theo geven. 

Theo en ik willen als deze situatie achter de rug is, een item maken over hulp vragen en geld lenen. Wij willen onze moeilijke situaties gebruiken om anderen te steunen en te bemoedigen. Help ons, help Theo, help onze community. 

Laten wij als Surinaamse community aan Theo laten zien, dat hij mensen achter zich heeft staan. Laten wij er met z’n allen voor zorgen dat de storm die nu raast mag gaan liggen voor Theo. 

Alvast heel erg bedankt voor je steun! 

Shaneequa en Theo 

 

2 Korintiërs 8:12,13
12 Als je het van harte geeft, dan is de Heer er blij mee. Maar je hoeft niet meer te geven dan je kunt missen.13 Het is niet de bedoeling dat jullie zelf in moeilijkheden komen door anderen te helpen. Het gaat erom dat jullie laten zien dat er eenheid is

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16-11-2023 gestart
289x bekeken

Actie georganiseerd door:

Shaneequa Biseswar

Shaneequa Biseswar

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16-11-2023 gestart
289x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog