Help !!!!! Hoor zeer slecht.

Help !!!!!  Hoor zeer slecht.
Steven Vankerkom
Deel deze actie

IEDERE DAG EEN STILTE

3 donaties
€ 150 van € 1800 ingezameld

Ben invalide. Mijn hoorapparaten hebben het begeven. Draag gene meer. Graag wil ik er nieuwe kopen maar financieel haal ik het niet omdat de hoorapparaten duur zijn. Ik krijgt een tussenkomst van de ziekenfonds. Maar met die tussenkomst is het niet genoeg om een goede kwaliteit van hoortoestellen aan te schaffen die 5 jaar moet meegaan. Moet zelf ook veel bijleggen 

Het is zeer vervelend dat ik de mensen niet hoort als ze tegen mij praten. Moet altijd zeggen ( wat zegt je ).Ben er depressief erdoor. Hoor zelf kater niet miauwen als die honger en dorst heeft.

Krijgt geen bezoek meer omdat ik de deurbel niet hoort.

Buiten kan ik niet op terras zitten, omdat ik de mensen toch niet hoor praten. Zonder muziek is geen leven…….. ik ben letterlijk gestoord worden.

Ben graag onder de mensen. Daarom is het belangrijk om goed te horen. Hoor graag met mijn beiden kanten. 1 kant verlies van 86% en andere kant 75% . Eigelijk ben ik gewoon potdoof.

Het is echt storend voor mij en voor degene die tegen mij praten. Zou fijn zijn dat ik weer goed kan verstaan wat de mensen tegen mij zeggen.

Als de nieuwe apparaten er zijn zou ik heel gelukkig zijn dat ik iedereen kan horen, dan versta ik het nieuws ook goed als ik tv kijkt.

Alvast bedankt mocht je een donatie doen.

Nieuws

Collectanten

Laden...
op 04-06-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Steven Vankerkom

Steven Vankerkom

3 donaties
€ 150 van € 1800 ingezameld
Actie loopt tot 30-12-2021

Donaties

 
Toon alle donaties
op 04-06-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog