Help Ilja sparen voor een hulphond

Help Ilja sparen voor een hulphond
Ilja Fledderman
Deel deze actie

Ik ben Ilja en heb meerdere diagnoses. Ik kom er in het dagelijks leven niet uit en ben daarom opzoek naar een hulphond

60 donaties
11%
€ 840 van € 8000 ingezameld

Hoi allemaal!

Ik ben Ilja Fledderman, ik ben 19 jaar oud en kom uit Groningen. Ik ben opgegroeid in Leens en Zuidhorn en woon nu sinds 1,5 jaar beschermd in de stad.

Helaas ben ik al jaren psychisch ziek en het leven is daardoor voor mij erg zwaar. Al 5 jaar krijg ik therapie voor mijn mentale problematiek en ook is er in die tijd veel gebeurt. Zo heb ik veel traumatische ervaringen meegemaakt vanaf mijn 9e. Ik heb al veel therapieën gevolgd, al 21 om precies te zijn maar helaas slaat niks aan.

Zo heb ik de diagnoses;

- complexe ptss

- eetstoornis NAO

- persoonlijkheidsstoornis

- Chronische depressie

- autisme spectrum stoornis

Dit maakt mijn leven heel zwaar, elke dag een stukje zwaarder. Zodra ik bij mijn eigen hond ben, voel ik mij fijn. Onze hond kan alleen niet de taken uitvoeren die een hulp hond wel kan. Daarom ben ik opzoek naar een pup die ik kan opleiden tot hulphond en wel taken kan uitvoeren om zo mij te helpen en ondersteunen waar nodig

Denk aan het aangeven van mijn grenzen vanwege overprikkeling, mij uit herbelevingen, nachtmerries en dissociaties halen. Ervoor zorgen dat ik nooit alleen ben. Maar ook mij  verantwoordelijkheid te geven waardoor ik voor het leven moet blijven kiezen.

Omdat ik al veel behandelingen heb gehad die geen tot weinig resultaat hebben geboekt heb ik gekozen voor een hulphonden traject. Het geeft mij nu al een lichtpuntje om naar uit te kijken. Helaas zijn deze trajecten erg duur en wordt dit niet vergoed door bijvoorbeeld mijn zorgverzekeraar. Zelf kan ik dit niet betalen en daarom wil ik om uw hulp vragen.

Kunt u mij helpen mijn lichtpuntje werkelijkheid te laten worden? Elke kleine donatie helpt mij al enorm. Alvast heel erg bedankt

Ilja

!!Let op dit is niet mijn eigen hond!!

Nieuws

Collectanten

Laden...
op 11-09-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Ilja Fledderman

Ilja Fledderman

60 donaties
11%
€ 840 van € 8000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-09-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog