Help jong koppel na oplichting aannemer

Help jong koppel na oplichting aannemer
Deel deze actie

Jong koppel is 46.000€ kwijt door oplichter. Huis afgebroken achtergelaten en met geld gaan lopen. Gerecht doet niets.

0 donaties
€ 0 van € 50000 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Twee jaar geleden hebben we beslist om onze benedenverdieping te laten renoveren. De bovenverdieping hebben we zelf al helemaal gerenoveerd. Omdat de benedenverdieping grote structurele werken zijn hebben we beroep gedaan op een aannemer. De hele achterbouw zou moeten afgebroken worden om 1 grote leefruimte met een groot schuifraam te creëeren met uitkijk op onze tuin. We zijn we in contact gekomen met aannemer E DS. Vriendelijke ontvangen, leek ons een capabele man die echt van ons huisje ons droomhuis zou maken. Eénmaal dat alles afgebroken was, is hij verdwenen. Pakt geen telefoon meer op, reageert niet meer op mails,… Ondertussen hadden we al voor 46.000euro aan voorschotten betaald om “de nodige materialen te kunnen bestellen”. We hebben  contact opgenomen met een advocaat. Nog altijd geen reactie na meerdere aangetekende brieven. We hebben dan toch besloten om hier een rechtszaak van de maken omdat wij al onze spaarcenten nu kwijt zijn en geen woning meer hebben. De advocaats- en gerechtskosten zijn ook opgelopen tot meer dan 7000€. Het resultaat hebben wij nu gekregen van de rechtbank… De aannemer heeft zichzelf failliet laten verklaren en wij zijn al ons geld kwijt, ook de gerechtskosten.. Het gerecht kan hier niets aan doen. Dit kan toch niet in een land als België dat er niets is waar je op kan terugvallen voor zo'n een bedriegers!!! Hij is waarschijnlijk al terug een bedrijf gestart om nog meer mensen op te lichten! Na 2 jaar kunnen wij nog altijd niet in ons huis en wonen we bij familie. Dit is ook niet vol te houden!

Wij hopen oprecht dat wij hierdoor onze droom toch nog kunnen realiseren. Wij hopen echt dat er mensen zijn die ons willen helpen want wij zien het niet meer zitten. 

Anders zit er niets anders op dan het te verkopen en in deze staat gaan we hier enorm veel verlies aan hebben, nu we al in een diepe put zitten. Wij zijn 28j en 31j en hopen dat we dit niet de rest van ons leven moeten meedragen. 

Alvast bedankt, 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-04-2022 gestart
67x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Celine P

Celine P

0 donaties
€ 0 van € 50000 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-04-2022 gestart
67x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog