Help mijn vrouw weer de mama te zijn die ze wilt zijn

Help mijn vrouw weer de mama te zijn die ze wilt zijn
Vincent K
Deel deze actie

24/7 leven met pijn. Tumescente liposuctie is het enige dat écht werkt om lipoedeem weg te halen. Het wordt niet vergoed..

1 donaties
€ 5 van € 8000 ingezameld

Tumescente liposuctie is het enige dat écht werkt om lipoedeem weg te halen. Het wordt niet vergoed door de verzekering omdat het cosmetisch zou zijn. In geval van lipoedeem is dat zeker niet het geval. Het zal juist helpen om minder pijn te ervaren en psychisch ook een hele hoop doen. Bovendien kan het zo ver komen dat zelfs lopen moeilijk wordt, en dat willen we voorkomen.

Mijn vrouw haar armen, billen, heupen en benen zijn aangedaan en dat wordt dus niet vergoedt door de verzekeraars. 

Lipoedeem betekent letterlijk ‘vetzwelling’ en staat ookwel bekend als pijnlijk vetsyndroom. Het is een chronische aandoening van het vetweefsel die voornamelijk vrouwen treft en meestal pas zichtbaar wordt in de puberteit of na bijvoorbeeld een zwangerschap. Het betreft grote hoeveelheden ongelijkmatig verdeeld vet onder de huid van (voornamelijk) het onderlichaam. Minder vaak komt voor dat (ook) de armen zijn aangedaan. De verschijnselen komen overeen met die aan de benen. Deze vetcellen trekken ook vocht aan, vandaar de naam lipoedeem. Kenmerkend voor lipoedeem is de symmetrie: de afwijkende vetverdeling doet zich (meestal) voor aan beide zijden. Helaas heeft mijn vrouw ook de pech dat ze het in aan bovenarmen heeft. 

Ze gunt het zichzelf niet om veel geld aan zichzelf uit te geven (naast dat we zoveel geld gewoon niet hebben). De lipoedeem groeit als er niets aan gedaan wordt. 

Mijn doel is in ieder geval 8000 euro bij elkaar te halen. Aan het eind van het jaar kunnen we een deel van de medische kosten terug vragen van de belastingdienst. Deze gaat dan naar een goed doel om zo iets terug te doen.

Ik hoop het geld voor haar snel op te halen zodat we dit traject kunnen starten. Bedankt voor het lezen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19-03-2022 gestart
131x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Vincent K

Vincent K

1 donaties
€ 5 van € 8000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19-03-2022 gestart
131x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog