Help ons met de kinderen blij te maken toch met de Corona tijd.

Help ons met de kinderen blij te maken toch met de Corona tijd.
Deel deze actie

Door veel achter de rug met mijn Prinsesje heb ik een actie gestart voor kinderen die het kansarmoede beleven.

4 donaties
€ 55 ingezameld

Beste Mensen,

Ik ben Milanchela heel veel mensen noemen mij Mila.

Ik ben een moeder van 6 kinderen en ja wat ik heb de laatste jaar meegemaakt met me kleinste dochtertje Kiki was beetje heftig voor mij vandaar  was ik even weg van media weg van sociale netwerken. Maar nu ben ik terug sterker dan ooit om actie te door voeren en mijn doelen te bereiken. En voordat heb ik mensen als jou die echt  met mensen leeft en die twijfel nooit om een hand uit te steken. 

Ik ga proberen in het kort te uitleggen wat de reden om deze actie te voeren en de Doelen ervoor.  

1 jaar geleden begon een nachtmerrie voor mij met me kleinste dochtertje die noemen we Kiki die tijd was ze 1,5 jaar nu is ze bijna 2,5 jaar. En met pijn en moeite voor haar gestreden en is mij gelukt dat kiki weer bij mij is en gelukkig. 

Maar tussen die jaar veel meegemaakt en was door stress in de ziekenhuis beland en op een dag zat ik buiten op de bank een luchtje aan het scheppen komt een vrouw naast mij zitten en zomaar begon ze met mij te praten en vertelde dat ze in de ziekenhuis ligt al weken dat ze ziek is geworden en  dokters kunnen geen aanleiding aan vinden, en dat haar man heeft haar verlaten met 3 kinderen achter en dat zij ze niet kon verzorgen en nu zitten ze in een pleeggezin. En dat heeft mij zo diep geraakt dat ik heb hele nacht niet geslapen en die dag heb ik een belofte aan God en aan mezelf  gedaan. Dat als alles goed komtmet me kleine prinsesje ga ik proberen heel veel kinderen die ik kan voor einde van deze jaar gelukkig te maken maar wel kinderen die leven in kansarmoede.

En in mijn Visie kansarmoede is 'een toestand waarbij mensen beknot worden in hun kansen om voldoende deel te hebben aan maatschappelijk hooggewaardeerde goederen, zoals onderwijs, arbeid, huisvesting.

Dus vandaar ben ik mee bezig met  een pagina te starten die heet “ kiki's Love 4 Kinderen ” waar aĺle ouders die  het moeilijk hebben om voor sinterklaas cadeautjes te  kopen voor  hun kind(eren) kunnen zich aanmelden en kan tonen dat het echt nodig is : die hoeft niet heel ze leven te laten weten want dat is niet zo belangrijk maar ik en Kiki vinden belangrijk om kinderen die het echt nodig hebben blij te maken. 

En dat was 1 van de Doelen maar we hebben de 2e  die is 2x kerstdiner voor kinderen leeftijd vanaf 1jaar  tot 13 jaar kunnen zich aanmelden.  1e kerstdiner is in Nederland bezig met de locatie waar ik 50 kinderen onder mijn eigen begeleiders kan ontvangen  en de 2e in België bij  Tongeren in de buurt van waar ik  werk.  

Beste mensen ik wil graag de Doelen  bereiken en dat is zeker met jullie hulp want zonder jullie hulp zou het niet lukken! Ik wil veel kinderen ook al is het met deze moeilijke tijd van de Corona een mooie en blije einde 2021 te geven en hun  zoals Kiki ook hun 2022 gelukkig in Gods naam ingaan!!

  1. Daarom vragen wij jullie hulp om deze steunactie graag voor ons te delen.
  2. Ook een steentje bijdragen voor onze kinderen blij te kunnen maken .
  3. Hoeft geen grote bedragen te zijn elke eurootje is welkom maar je mag geven uit jou hart wat je kan.
  4. En als Bedankje voor je hulp alles wordt gezet op de pagina van Kiki dat jullie kunnen alles zien wat er gedaan wordt voor de kinderen.
  5. Ik hoop  met jullie steun te kúnnen rekenen dat de kinderen gelukkig eindejaar kunnen beleven.

   ALVAST HARTELIJK BEDANKT ❤

Nieuws

Collectanten

Laden...
op 27-10-2021 gestart
389x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Milanchela Wieske

Milanchela Wieske

4 donaties
€ 55 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-10-2021 gestart
389x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog