Help voor onderzoek naar Autisme!

Help voor onderzoek naar Autisme!
Lotte Anoniem
Deel deze actie via:

Meestal wordt Autisme pas laat ontdekt. Ik zamel geld in voor NVA zodat meer mensen informatie krijgen hierover!

 

Hoi! 

Ik ben Lotte, een hele vrolijke en spontane meid. Wat mensen niet zien is dat ik het vroeger (en nu soms nog steeds) heel moeilijk heb gehad.

Rond mijn 9e is de dwangstoornis OCD vastgesteld. Dit is een stoornis die er voor zorgde dat ik soms vervelende gedachtes had. Hiervoor liep ik 1,5 jaar bij een psycholoog. Tot dat ik rond mijn 16e het enorm lastig kreeg en weer terecht kwam bij de psycholoog. Dit was een psycholoog waar ik niet zo een goede band mee had en die mij niet begreep en niet naar mij luisterde. Na een heftige periode en afgedwongen aanvullende onderzoeken kwam naar voren dat ik een vorm van Autisme heb. Om precies te zijn: MCDD. Een vrij onbekende vorm van Autisme. Deze vorm zorgt ervoor dat ik fantasie en werkelijkheid moeilijk uit elkaar kan houden als ik overprikkeld raak. Hierdoor werden de vervelende gedachtes van OCD mijn ergste nachtmerries. Nadat ik medicatie heb gekregen voor MCDD gaat het een stuk beter met mij.

Ik zou willen dat MCDD sneller wordt herkend door zorgverleners zodat snel de juiste behandeling gestart kan worden.

Daarom haal ik geld op en doneer het aan de NVA (Nederlandse Vereniging voor Autisme). Het NVA organiseert verschillende activiteiten voor mensen met Autisme en zorgt ervoor dat er een deel naar onderzoek gaat voor Autisme. Ook geven ze voorlichtingen zodat mensen meer begrijpen over Autisme. 

Ik ga hiervoor elke dag wandelen en meedoen aan een aantal wandel-evenementen en hoop dat u mij en andere mensen met Autisme wilt steunen. 

Groetjes,

Lotte

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 31-12-2022 gestart
977x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

NVA

NVA

Actie georganiseerd door:

Lotte Anoniem

Lotte Anoniem

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 31-12-2022 gestart
977x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog