Laatste wens Ronny

Laatste wens Ronny
Hilda Hendriks
Deel deze actie

Steun ons om de laatste wens van Ronny, mijn jongste roertje, in vervulling te laten gaan...een huwelijk/stedentripje Parijs.

109 donaties
80%
€ 2010 van € 2500 ingezameld

Mijn  broertje heeft, naast dat hij geen makkelijk leven heeft gehad, recentelijk te horen gekregen dat hij uitbehandelde kanker heeft.

Hij is nog geen jaar geleden getrouwd met de liefde van zijn leven maar vanwege chemokuren en bestralingen is het huwelijksreisje, een stedentrip naar Parijs, er niet van gekomen

Een aantal dagen voor de trouwdag voelde mijn broertje zich niet zo goed, had pijn in zijn rug en is uiteindelijk voor onderzoek naar zijn huisarts geweest, die hem doorstuurde voor longfoto's en na uitslag van de longfoto's doorverwees naar de longarts, waar helaas de diagnose longkanker werd vastgesteld.

Een maand na het trouwen moest het plannen van een kort huwelijksreisje plaatsmaken voor het plannen van onderzoeken, waarna helaas de diagnose longkanker stadium 3 werd vastgesteld. 

Wat volgde was nog meer onderzoek, maanden van chemotherapie en bestralingen. Door de bestraling kon hij erg moeilijk slikken en eten waardoor hij veel lichaamsgewicht verloor.

Ook de feestdagen vorig jaar, zoals kerstmis en oud op nieuw, vielen door deze ziekte volledig in het water. Met de gedachte dat halen we volgend jaar wel in. Waarschijnlijk  zal er geen ‘volgende kerst samen’ meer komen.

Door corona en de angst om een eventuele besmetting over te brengen op Ronny was het helaas niet mogelijk om hem in die periode fysiek te bezoeken. Dit maakte het voor iedereen, maar vooral voor Ronny ( Chantal en de jongens) extra zwaar. 

Na de chemotherapie en bestralingen leek hij weer op te knappen. Hij kon weer beter eten, kwam weer wat kilootjes aan en begon alweer voorzichtig plannen te maken. Plannen om dit jaar alsnog in de zomer een kort huwelijksreisje/ stedentripje naar Parijs te maken. Totdat hij de uitslag kreeg van het laatste onderzoek. Nadat hij voor dat controleonderzoek onder de scan moest heeft hij helaas een paar dagen daarna het verschrikkelijke bericht van de arts ontvangen dat de tumor weer terug was, dit keer helaas stage 4 en, zoals het er nu naar uit ziet, helaas niet meer behandelbaar. Het enige wat de arts hopelijk nog voor hem kan doen is het rekken van tijd.

Mijn kleine broertje (ons kleine broertje, want het is natuurlijk niet alleen mijn broertje), onze vrolijke tuinkabouter en positieveling, onze kleine man met een heel groot hartje die altijd waar mogelijk klaar stond voor anderen gaat de strijd tegen deze verschrikkelijke rotziekte verliezen😭. 

Omdat het kleine beetje spaargeld dat er nu is straks zeer waarschijnlijk besteedt zal moeten worden aan zijn uitvaart heeft hij zijn droom van een huwelijksreisje/ stedentripje naar Parijs moeten opgeven. 

Voor mijn broertje is nu nog maar een ding belangrijk. Namelijk samen met zijn gezin nog zoveel mogelijk mooie momenten beleven met zijn Chantal en de jongens en hoopt nog zoveel mogelijk mooie herinneringen te maken.  

En bij het creëren van die mooie herinneringen die hij voor altijd bij zich zal dragen en ook wil achterlaten voor Chantal  en zijn beide kinderen Jean Pierre en Francois, willen wij hem graag helpen.  Het allerliefst zouden wij hem heel graag dat huwelijksreisje naar Parijs, samen met Chantal EN de kinderen, gunnen. Met alles erop en eraan wat een mens zich maar kan bedenken. Want ieder die mijn broertje kent weet wat voor ‘goedzak’ hij altijd voor iedereen geweest is waardoor hij dit reisje dik en dik verdiend.

Maar… daarvoor hebben wij wel de hulp van jullie, donateurs, nodig. Wij kunnen dit helaas niet alleen.

En alles wat daarna nog binnenkomt aan donaties willen wij besteden aan de wensen/dromen die Ronny daarnaast nog heeft. Zoals bijvoorbeeld een dagje naar de dierentuin om de hier geboren panda nog te kunnen bekijken.

Wij willen jullie, de lezers van deze steunactie, dan ook vragen om te doneren. Ieder bedrag, hoe klein ook is welkom. Al is t maar 25 eurocent want alle kleine beetjes kunnen helpen die droom te verwezenlijken. 

Uit naam van Ronny , Chantal en de kinderen kan ik denk ik wel zeggen dat zij jullie daarvoor heeeeeeel hartelijk bedanken.

En mijn/onze dank is natuurlijk ook enorm groot. 

Hopelijk lukt het om het bedrag bij elkaar te krijgen. 

Mocht het niet mogelijk zijn om iets te doneren, dan hoop ik dat u ons zult steunen door dit bericht openbaar op fb te delen. Ook op die manier helpt u ons enorm om het doel te bereiken.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 week, 5 dagen geleden gestart
4163x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Hilda Hendriks

Hilda Hendriks

109 donaties
80%
€ 2010 van € 2500 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 5 dagen geleden gestart
4163x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog