Lopen voor het verhaal van een ander

Lopen voor het verhaal van een ander
Marleen Iersel
Deel deze actie

Van 2 op 3 juli aanstaande ga ik de Kennedymars lopen! 80 km voor het verhaal van een ander. Steunt u mij? Dank je wel!

90 donaties
111%
€ 5528 van € 5000 ingezameld

Ik ben Marleen van Iersel, van 2 op 3 juli aanstaande ga ik de Kennedymars in Someren lopen. De welbekende tocht van 80km! Maar dat doe ik niet zomaar! Ik ga lopen voor het goede doel.

Ik zal jullie uitleggen waar dit vandaan komt. In 1997 is mijn moeder Brigid van de Moesdijk de stichting ‘Vrienden van de Thuiszorg’ (inmiddels beter bekend onder de naam Ontmoet & Groet) gestart vanuit de visie om kwetsbare en eenzame ouderen te ondersteunen. Zelf mocht ze helaas niet oud worden. 2 jaar geleden is ze veel te jong komen te overlijden. Een groot gemis. Maar onder andere directeur Hubert Cornelis, de bestuursleden en wij als familie volgen in haar nagedachtenis nog elke dag vanuit haar visie voor de stichting deze weg. Iets waar ze heel trots op zou zijn! 

Afgelopen jaren hebben we ervaren dat mede door corona onze ouderen steeds eenzamer worden. De eenzaamheid was al groot bij vele en de coronacrisis heeft dit alleen maar versterkt. Vanuit deze bevindingen zijn we speciaal voor deze ouderen de Ouderentelefoon gestart! 

De Ouderentelefoon is een telefoonlijn, speciaal voor ouderen, die ze altijd kunnen bellen. Of het nu gaat om iets moeilijks waar iemand tegenaan loopt, of juist om een leuk verhaal wat ze willen delen. Alles is mogelijk. Onze vrijwilligers zitten voor deze mensen klaar. Voor meer informatie kijk vooral even op de website:

www.ouderentelefoon.nl 

Om dit allemaal te kunnen realiseren en mijn steentje daarin bij te dragen ga ik deze tocht van 80km lopen. Alle beetjes helpen. Op 6 juli stopt mijn actie. Dat is de datum dat mijn moeder jarig zou zijn. Een mooie datum om het opgehaalde bedrag te schenken aan deze stichting. 

En daarom loop ik voor het verhaal van een ander.

Help je ons op weg? Dank je wel voor alle steun! 

Liefs Marleen 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29-05-2022 gestart
1181x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

Ouderentelefoon

Ouderentelefoon

Actie georganiseerd door:

Marleen Iersel

Marleen Iersel

90 donaties
111%
€ 5528 van € 5000 ingezameld
Actie loopt tot 06-07-2022

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29-05-2022 gestart
1181x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog