Mijn moeders huidsalon huidpraktijk limburg

Mijn moeders huidsalon huidpraktijk limburg
Deel deze actie

Mijn moeder heeft een goede salon In lockdown krijgt ze geen steun ik zie haar elke dag verdrietig zitten want geld is op

34 donaties
€ 835 van € 10000 ingezameld

Mijn moeder heeft een huid praktijk en het geld is op omdat er een lockdown is. ik en mijn broertjes zien me moeder elke dag verdrietig zitten ik wil haar heel graag helpen maar ik en mijn broertjes heb niet genoeg geld kunnen jullie haar helpen want ze werkt er heel hard voor.

 

Lieve mensen,

Mijn lieve meisje heeft deze steun actie voor ons gemaakt en kwam het gister trots laten zien 

❤

.

Ik zal dan zelf ook even uitleggen wat er aan de hand is en wie wij zijn. Wij zijn een gezinnetje van 5 en hebben een huidpraktijk waar wij zieke maar ook gezonde huiden behandelen. Jaren lang heb ik opleidingen gevolgd om deze praktijk goed te kunnen opzetten. Het is niet alleen onze bron van inkomsten maar ook mijn parel wat ik met veel liefde doe.

Wij hebben helaas voor de 2de keer de praktijk verplicht moeten sluiten. De overheid laat ons echt heel erg in de kou staan.

Overal vallen we buiten (ps 90% van de beauty branche krijgt helemaal niks) en ontvangen daardoor geen steun. Echter de hoge kosten lopen door.

Omdat mijn partner werk heeft maar zeker niet de kosten van de zaak kan opvangen krijgen wij dus helemaal niks. Ze houden geen rekening ermee dat wij ook nog 3 kinderen hebben (waarvan nu de jongste uit wanhoop een steunactie heeft aangemaakt) en ook hun mondjes gevoed moeten worden.

We hebben zo hard geknokt om een prachtige praktijk op te zetten wat ook gelukt is en waar we al vele clienten en hun huidjes mee geholpen hebben met huidproblemen of gewoon voor de ontspanning. Mijn hart breekt als ik denk aan hoe we kapot gemaakt worden door een verplichte sluiting. Maar ook nog erger, dat mijn dochtertje de steun actie heeft aangemaakt omdat ze mama elke dag verdrietig ziet. Dit vind ik echt te erg en slopend dat ze het dus gewoon mee krijgt ondanks dat ik het probeer te verbergen wat er echt in mij omgaat. Ik vind het ook pijnlijk om te vragen maar willen jullie ons aub helpen zodat onze praktijk , ons mooie vak en bron van inkomsten kan blijven bestaan?

Alle kleine beetjes helpen zodat we hier door heen komen.

Liefs,

Van ons vijfjes

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14-03-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Julie Odekerken

Julie Odekerken

34 donaties
€ 835 van € 10000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14-03-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog