Mijn wens voor mijn gezin

Mijn wens voor mijn gezin
Erik Bernaerts
Deel deze actie

Geld inzamelen om mijn te doen lijst voor mijn gezin af te werken. Voor ik of mijn vrouw komt te gaan.

63 donaties
12%
€ 3070 van € 25000 ingezameld

Wij zijn een gezin van 5 ; erik dat ben ik mijn vrouw tanja , en 3 kids quinten 14, Jayden 9,Lio 5 . Ikzelf heb een spier en zenuw afbrekende aandoening die ze niet kennen . met ook neurologisch problemen  . het enigste dat ik krijg is morfine en die helpt niet meer echt . ik sta op en ga slapen met heel veel pijn . Voor de rest ken mij niet meer helpen . de levensverwachting is niet geweten . van 10 dagen tot 10 jaar ; hoe lang mijn lichaam het volhoud . Mijn zoon van 9 weent zich elke nacht in slaap met angst voor de tijd die komen gaat . mijn vrouw heeft een defib wegens een dna afwijking . daardoor heef zij nog regelmatig een hartstilstand . Vorige maand na controle heef men ontdekt dat ze 12 keer een hartstilstand heeft gedaan waarvan bijna 4 keer fataal . Nu hebben ze ontdekt dat ze door het medicijn dat ze krijgt voor haar hart doof aan het worden is . bewijs staat op de bijsluiter bisoprolol eg 5mg ; gehoorschade . door onze hoge medische kosten zijn wij in schuld bemiddeling en weigerd de schuldbemiddelaar ons de hoor apparaten die zij nodig heeft om ons te kunnen horen . mijn zoon van 14 heeft de zelfde dna als mijn vrouw als ook de 2 andere kids . waardoor hij vanaf deze zomer ook hart falen heeft gehad . met alle zorgen vandien .ons verhaal klinkt ver gezocht maar ze zijn bij ons komen filmen van ATV uit met de feestdagen en van de gazet van antwerpen .ik wil het geld bij elkaar krijgen voor als ik of mijn vrouw te overlijden komt dat de kinderen toch nog mooie herrineringen hebben aan ons . omdat ik zoveel pijn heb kan ik niet veel meer . Ik wil mijn vrouw het hoor apparaat geven dat ze nodig heeft en verdient . Mijn zoon van 9 ligt er wakker van , mijn zoon van 14 spreekt er niet over .Daarom dat hij had gevraagt voor tegen de kerst met hem een arreslee te maken als aandenken . Dat is ook de reden waarom ATV is komen filmen .Wij hebben het financieel zwaar door de hoge kosten . En toch wil ik mijn kinderen nog een aantal mooie aandenken geven aan mij en mijn geliefde vrouw en topmoeder . Onze kinderen zijn alles voor ons . de kracht om zo lang mogelijk te vechten . Ik dank U oprecht om mijn verhaal te lezen . dank U wel .

Nieuws

Collectanten

Laden...
op 05-01-2022 gestart
1530x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Erik Bernaerts

Erik Bernaerts

63 donaties
12%
€ 3070 van € 25000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 05-01-2022 gestart
1530x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Crowdfunding zodat ziek gezin nog herinneringen kan opbouwen

14 Jan 2022

OERSEL - Vorige maand kon u lezen hoe Erik Bernaerts (49) en Tanja Van Hofstraeten (45) uit Zoersel hun huis op de Sint-Antoniusbaan uitbundig versierden in de aanloop naar Kerstmis, compleet met arrenslee. Dat die versiering er twee weken na nieuwjaar nog staat, is geen toeval. De gezondheid van Erik, die terminaal is, gaat sneller achteruit dan verwacht. Op aanraden van een vriend startte hij nu een crowdfunding voor zijn gezin, maar ook voor hoorapparaten voor zijn vrouw die stilaan doof wordt door levensnoodzakelijke hartmedicatie.

Nieuwsblad

“Kerst vieren alsof het de laatste kan zijn”: papa met ernstige spierziekte versiert huis extra uitbundig

11 Dec 2021

Zoersel - Leef, alsof het je laatste dag is, zingt André Hazes Jr. Voor Erik Bernaerts (49) en zijn vrouw Tanja Van Hofstraeten (45) uit Zoersel is het ‘vier kerst, alsof het je laatste dag is’. Erik weet sinds kort dat hij een ernstige spierziekte heeft en Tanja lijdt aan een hartkwaal. “Elke Kerstmis kan onze laatste zijn, dus hebben we ons huis dit jaar extra uitbundig versierd om mooie herinneringen op te bouwen voor onze drie kinderen. Zolang het kan, gaan wij dat blijven doen.”

GVA