MomMe. Elk kind telt!

MomMe. Elk kind telt!
Deel deze actie

Startpakket met basisbehoeften voor babytjes van mama’s die in financiële nood zitten. Van de eerste kleding tot verzorging.

13 donaties
€ 200 van € 7500 ingezameld

Lieve allemaal

Iedere mama wilt het allerbeste voor zijn kindje. Helaas zijn er te veel mama’s die het met het minste moeten doen, terwijl ze dezelfde wensen als ons hebben. Op een dag besloot ik om mijn dochtertje haar spullen (kleding, verzorging, pampertjes die te klein waren,..) weg te geven aan een mama die het heel goed kon gebruiken. mijn enige drijfveer achter mijn initiatief is de dankbaarheid en opluchting die ik al een paar keer heb mogen meemaken wanneer ik een mama hielp. 

Ik was er al snel van overtuigd dat geen enkele euro die ik ooit heb verdiend aan mijn verkoop op tweedehands websites op kon tegen die dankbaarheid van het gratis weg te geven. Ik wou elk baby’tje dezelfde verzorging, gezondheid en rust gunnen die ik mijn dochtertje altijd heb proberen te geven. Daarom ben ik dus mijn eigen vrijwillige activiteit gestart: MomMe. 
 

Wat doet MomMe? Wel, ik zamel geld en kledij in om voor iedere mama/papa een basispakket op te stellen voor zijn/haar kindje per fase in het eerste jaar dat niet voor iedereen vanzelfsprekend is om aan te kopen. Ook in eigen regio zijn er veel kindjes en mama’s die het met heel weinig moeten doen. Daarvoor moeten we niet over grenzen naar verre landen. 
 

Ik doe dit op vrijwillige basis en haal hier geen inkomsten uit. Ook maak ik driemaandelijks van elk inkomend bedrag een verslag op aan wat het besteed wordt. Geen enkele gift is te weinig iedere euro is een stapje in de juiste richting om weer een mama blij te maken! 

Jullie maken dit mogelijk! 
❤️
 

Facebookpagina: MomMe

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11-06-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

MomMe

Actie georganiseerd door:

Hanne Jacobs

Hanne Jacobs

13 donaties
€ 200 van € 7500 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-06-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog