Onze droom koop woning

Onze droom koop woning
Deel deze actie via:

Door dat ons dochtertje van 3 maand veel in het ziekenhuis heeft gelegen en de facturen opliepen zijn we ons spaargeld kwijt.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo, laat ik ons even voorstellen. 
 

wij zijn een jong gezin van 4. ik ben een mama van een dochter en een zoon.

Samen met papa wonen wij in ons huurhuisje.

voor ons ging het perfect, sparen alle kosten die er waren zoals facturen eten huur enzoverder. Begin dit jaar waren we dan ook begonnen om met ons gespaarde geld een koopwoning te kunnen kopen, een koopwoning die al goedkoper lag want echt een groot bedrag bijeen kunnen sparen als jong gezin is bijna onhaalbaar in deze tijden. 
 

toen we te horen kregen dat er ook goedkopere koopwoningen bestonden waren we in de ban en direct gaan informeren tot geluk toe, een woning vlak achter de school van ons zoontje waar onze dochter ook naartoe zou gaan in de toekomst dicht bij hun als er dan wat gebeurd op school kunnen we er direct zijn, veilige buurt om op te groeien geen auto’s die te snel komen toegerede kans voor onze kinderen om te groeien en vrij te zijn, en ons financiel goed is en onze kinderen meer kunnen bieden en sparen voor hun toekomstige studies, plezier, groei, vrijetijd, aangezien alles zo duur begint te worden.  
 

ook hierin konde we dan onze eige keuken, vloer, kamers voor de kinderen compleet inrichten naar hoe wij zouden willen en dat voor maar een voorschot te moetten leggen van 5000€. wij zelf hadden dit dan ook bijeen gespaard en 2000€ extra om onze kinderen hun droomkamer te kunnen geven die wij als kind nooit hebben gehad door onze rugzakken. 
ook is dit voor ons heel belangrijk voor onze kinderen hun toekomst Dat ze een eigen prive plek hebben waar ze volledig tot rust kunnen komen en zich kunnen ontspannen. een vaste thuis waarin ze nooit meer moetten verhuizen van woning naar woning. wat voor kinderen zeer stresserend kan zijn, & ik spreek uit ervaring. 
 

helaas heeft onze dochter vlak na haar geboorte heel vaak in het ziekenhuis gelegen door ziekte. elke x een nieuwe factuur en deze zijn de laatste tijd ook niet meer mild. 

een lening aangaan voor dit bedrag lukt ons ook niet (terwijl ik heel graag zou willen, want dit is echt onze laatste wanhoopskreet om toch onze droomwoning waar te kunnen maken en een betere vaste toekomst voor de kinderen kunnen bieden) allebei zitten we zelf met onze auto lening en met de lening op het huis zelf erbij zou dit al dus niet meer gaan, en kunnen wij daardoor de notaris en koopakte niet meer betalen op de koopwoning. 

 

 

en niet alleen door facturen van het ziekenhuis die opliepen, daar kwam opeens een zware energie prijs stijging op en noem maar verder… 

 

onze droom is dus in scherven op de grond gevallen jammer genoeg. wij verplichten niemand om ons te helpen dat is een eige keuze die je maakt, en geloof ons moest het anders kunnen zouden we het doen want het is geen leuk gevoel.. maar degene die wel helpen zijn we dan ook oohzo dankbaar en hebben dan ook onze hulp en steun moesten zun ooit in nood zitten , want mijn motto is: wie helpt verdiend dan ook alle hulp terug Ookal ken je die mensen niet! 
 

3 dikke knuffels 

ons lief klein gezin 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-01-2023 gestart
42x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

D Timmerman

D Timmerman

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-01-2023 gestart
42x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog