SOST Actie voor Gedupeerde Corona Spirits

SOST Actie voor Gedupeerde Corona Spirits
Murielle van den Hurk-Laponder
Deel deze actie

Gun onze samenleving ook een goed leven en geef hun vandaag nog je hart!

0 donaties
€ 0 van € 50000 ingezameld

Doneer Wees de eerste die deze actie steunt! Je kunt ervoor kiezen om anoniem te doneren en een persoonlijke boodschap toe te voegen.

Lieve Spirits, fijn dat jullie interesse hebben in mijn actie hier op Steunactie. De reden hiervoor is dat zich steeds meer mensen “Spirits” zich aandienen en aanmelden om door mijzelf en mijn organisatie ondersteund te worden in deze bizarre Corona periode.

Mijn hart huilt en schreeuwt inmiddels ook om hulp voor deze doelgroep als ik hoor en zie wat mensen in onze samenleving doormaken op dit moment en het erop lijkt dat zij alleen maar verder wegzaken en zelfs weg dreigen te vallen uit de maatschappij.

Mijn “Missie” is eigenlijk glashelder en staat helemaal in dienst van deze “Spirits” om hun bewustzijnsniveau en hun levensenergie weer terug brengen in het leven en ze daarnaast te “Transformeren” naar een verbeterde emotionele gezondheid om zo toch weer energie en levensvreugde te kunnen gaan ervaren.

Om dit te bereiken, maak ik innerlijke groei voor mijn “Spirits” zichtbaar op een manier die zowel inspirerend, avontuurlijk, boeiend als effectief is. Ik laat je voelen en ervaren hoe je innerlijke “overtuigingen”, “angsten”, “trauma’s”, “saboteurs” en “blokkades” effectief kunt transformeren, om weer in een positieve gezonde flow te leven.

Helaas kan ik dit momenteel niet zelf financieel dragen anders had ik dat zeker wel gedaan, maar hier is echt broodnodig geld voor nodig.

Mijn Organisatie ligt net als anderen op dit moment ook al een jaar helemaal stil en heb alle trainingen, retreats en persoonlijke ontwikkeling programma's stil moeten leggen i.v.m. corona en heb hier helaas geen support voor ontvangen, maar zelf ben ik nog altijd dankbaar en positief en overleef ik dit nog wel even, maar deze “Spirits” met een directe hulpvraag en die hierop hadden gerekend en mijn steun wel heel hard nodig hebben, zitten al een jaar te wachten om nieuwe stappen te kunnen nemen en om weer uitzicht te krijgen in hun vaak schrijnende eigen persoonlijke situatie.

Sommigen zijn zo heftig dat ik er niet meer om heen kan en wil en hiervoor jullie hulp wil vragen, om deze mensen heel snel hulp te gaan bieden en te ondersteunen daar waar nodig. Durven jullie ook net als ik vanuit je hart te leven en te geven?

Ik doe dan ook hierbij echt een beroep op iedereen ofwel alle mensen met een groot hart in Nederland, Sporters, bedrijven, Sportverenigingen en alle andere gebruikers die via deze crowdfunding, onze “Spirits" via "Spirit of Soul Travel” door deze moeilijke tijd heen willen loodsen.

Wij vragen van jou om een bijdrage over te maken via www.steunactie.nl. Deze gift wordt uiteraard bijzonder gewaardeerd, en wij hopen je in de toekomst hiervoor namens alles "Spirits" op een unieke manier te kunnen gaan bedanken.

Als je jouw emailadres aan mij doorgeeft via info@spiritofsoultravel.nl dan kan ik je ook hiervan op de hoogte blijven houden, van alles wat ik voor mijn "Spirits" wil en blijf doen met jullie hulp. 

Alvast heel, heel, heel, veel dank!!

Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet en neem gerust contact met mij op via telefoonnummer: 040-8871134 of via mijn Mobile: 06-45052006. 

Alsjeblieft deel deze actie het liefst zo veel mogelijk in je directe omgeving, aan vrienden en bekenden en laten we er voor en door elkaar zijn, juist nu!

Heel veel Liefs,

Murielle van den Hurk-Laponder
Team, Spirit of Soul Travel

Nieuws

Collectanten

Laden...

Actie georganiseerd voor:

Spirit of Soul Travel

Actie georganiseerd door:

Murielle van den Hurk-Laponder

Murielle van den Hurk-Laponder

0 donaties
€ 0 van € 50000 ingezameld
Actie loopt tot 01-01-2222

Doneer Wees de eerste die deze actie steunt! Je kunt ervoor kiezen om anoniem te doneren en een persoonlijke boodschap toe te voegen.

Donaties

 
Toon alle donaties