Steun Chloë

Steun Chloë
Martin en Hannelore Schier - Creus
Deel deze actie

Chloë werd het slachtoffer van internetfraude waardoor ze alles kwijt is. Als steun voor haar zetten we deze actie op.

18 donaties
11%
€ 565 van € 4927 ingezameld

Onze dochter Chloë verloor door internetfraude al haar zuurverdiende geld die ze spaarde door weekend- en vakantiewerk. In één klap is ze alles kwijt. Ze werkte hiervoor vele uren in de vakanties en weekends. Chloë is iemand die zuinig en bewust omspringt met geld.

Door verschillende factoren is het al een behoorlijk moeilijk jaar voor haar geweest. Deze misdaad is de spreekwoordelijke druppel die maakt dat ze er emotioneel onderdoor gaat.

Omdat wij ons als ouders machteloos voelen in deze situatie, er zelf van af zien om onze dochter te zien lijden, willen we haar steunen door voor haar geld in te zamelen, zodat ze niet volledig van 0 moet starten. Via de bank en politie kregen we geen hoop om nog iets van het geld terug te zien.

Elke bijdrage, hoe klein ook, is welkom.  Ook indien er geen bijdrage komt, hebben we daarvoor alle begrip. 

Tevens willen we iedereen waarschuwen om enkel via beveiligde sites zoals de homebanking app van je bank te betalen. Chloë werd opgelicht toen ze tweedehands via Marketplace een Nintendo spelletje wilde kopen. Toen ze het rekeningnummer vroeg om het bedrag over te schrijven, kreeg ze een betaalverzoek via een link. Daar is het fout gelopen. Blijkbaar konden de fraudeurs d.m.v. die link aan haar rekeningen, schreven het bedrag van spaar- naar zichtrekening over, verhoogden de betaallimiet en haalden al haar geld af.

We vinden het vervelend om deze actie te moeten opzetten, maar we willen niet machteloos zitten toekijken en willen daarom iets ondernemen voor onze dochter.

Hartelijk dank aan iedereen die iets bijdraagt! Het zal deze negatieve ervaring niet uitwissen, maar het kan haar pijn beslist wat verzachten, alleen al door het feit dat ze zich gesteund voelt zodat ze de toekomst weer positief tegemoet kan zien.

Dank je wel!

 

Nieuws

Collectanten

Laden...
1 week, 6 dagen geleden gestart
455x Bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Martin en Hannelore Schier - Creus

Martin en Hannelore Schier - Creus

18 donaties
11%
€ 565 van € 4927 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 6 dagen geleden gestart
455x Bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog