Steun Why Not de Kapper

Steun Why Not de Kapper
Sacha Hendrikse
Deel deze actie

Het water staat ons aan de lippen, hoge kosten en geen inkomsten. Helpen jullie ons?

99 donaties
69%
€ 4825 van € 7000 ingezameld

Lieve klanten , vrienden en kennissen,

25 Jaar geleden op 1 januari 1996 begon Ilonca haar eigen kapsalon Why Not de Kapper. In maart is Elonka 25 jaar werkzaam in de kapsalon en Sacha is bijna 20 jaar werkzaam in de kapsalon dus wij zijn al jaren een heel hecht team en dat willen we heel graag nog jaren doorzetten. 

Maar toen was daar corona en zijn we vanaf maart 8 weken gesloten geweest en dit was heel erg vervelend voor u maar zeker ook voor ons. Wat waren wij blij en heel dankbaar dat we weer aan het werk mochten in mei. En toen kwam dat vreselijke bericht dat we per 15 december weer dicht moesten en dat zo vlak voor de feestdagen.

Het duurt te lang veel te lang inmiddels zijn we al bijna 8 weken gesloten. Net als jullie zitten wij ook met onze handen in het haar. We missen jullie en willen weer heel graag aan de slag. Jullie haar weer mooi maken en kort wieken of bij te punten.

Jullie support in maart april en mei heeft ons heel goed gedaan. Maar het spaarpotje wat er was voor Ilonca haar oude dag gaat nu aardig op aan alle vasten lasten en dat houden we niet heel lang vol.

Het zal toch niet zo zijn dat we de 26 jaar niet halen!!!!

De regering beloofd van alles maar doet helemaal niks dus vestigen wij onze hoop op jullie om ons financieel een beetje bij te staan.

Alle beetjes helpen.

Alvast bedankt Elonka ,Sacha en natuurlijk ook Ilonca

Nieuws

Collectanten

Laden...

Actie georganiseerd voor:

Why Not? De Kapper

Actie georganiseerd door:

Sacha Hendrikse

Sacha Hendrikse

99 donaties
69%
€ 4825 van € 7000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties