Weeshuizen Uganda

Weeshuizen Uganda
Marlita Rahangmetan
Deel deze actie

Met deze actie wil ik graag meer steun bieden aan 2 weeshuizen in Uganda. Lees mijn verhaal en SPREAD THE LOVE.

5 donaties
14%
€ 55 van € 400 ingezameld

Hallo allemaal! Ik ben Marlita Rahangmetan en ik ben 28 jaar.

Nou ben ik pas gestopt als Pedagogisch Medewerker bij een Kinderopvang. Ik voelde namelijk dat ik nog meer wilde betekenen voor kinderen.

Voordat ik de keuze maakte om ontslag te nemen, wist ik nog niet precies hoe of wat. Ik wist alleen dat ik iets wilde doen voor mijn familie en volk op het eiland Kei (op de Molukken) waar mijn roots liggen. En in 1 keer, midden in de nacht, kreeg ik het woordje “weeshuis” in me op. Nou ben ik een gelovig persoon, die gelooft in de Schepper, dus ik geloofde niet dat het toeval was. Zodoende wist ik wat ik moest doen en dacht aan vroeger hoe graag ik kinderen wilde helpen in een weeshuis.

Het proces om in de toekomst een weeshuis op het eiland van mijn roots te zetten is begonnen.🙌🏾 Yess! Ook al weet ik niet wat de tijd gaat brengen, ik heb een doel en daar wil ik voor gaan. 💯

Nu ondersteun ik in de tussentijd ook wel eens 2 weeshuizen in Uganda (Afrika): NewLife Child Rescue Orphanage en Expect Happiness Child Center. Sindsdien heb ik contact met ze via Instagram of Whatsapp en zelfs via videobellen. Deze landen worden vaak vergeten terwijl er altijd armoede is. De wereld houdt ons met van alles bezig, waardoor we soms vergeten te kijken naar onze medemens en waar de echte problemen liggen. Zelfs in tijden van Covid en oorlogen kan er overal geld in worden gestopt, maar nog nooit hebben ze de armen gevoed. ‘Hoe kan dat dan toch?’ zal je wel denken. Maar goed, helaas leven we al langer in zo'n systeem….

Ik vind het vooral belangrijk dat kinderen een dak boven hun hoofd hebben, eten, drinken, kleren en LIEFDE krijgen. Ieder kind moet opgroeien in liefde en verdient liefde. Helaas zijn er situaties waardoor dit er niet altijd is en daar hebben we geen controle over. Enige wat je dan kan doen, is ergens een steentje bij meedragen, zodat ze wèl de liefde en zorg krijgen die ze verdienen.

Daarom bij deze wil ik jullie vragen, heb je iets over, al is het maar een klein beetje, doneer dan voor deze weeshuizen. Alle kleine beetjes helpen en je kan er een groot verschil mee maken. Ze zullen heel dankbaar zijn en veel liefde ontvangen met jullie hulp! Net als ik.

Much love and blessings🧡

PS: bekijk nog even het filmpje hieronder die de kinderen speciaal hebben gemaakt voor deze actie

 

(Je kan me ook volgen op Instagram: https://www.instagram.com/nonakeilita/

om de voortgang te zien. Meestal sturen de weeshuizen ook foto's of video's met wat ze hebben gekocht of gedaan met de donaties.)

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24-03-2022 gestart
354x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

NewLife Child Rescue

NewLife Child Rescue

Actie georganiseerd door:

Marlita Rahangmetan

Marlita Rahangmetan

5 donaties
14%
€ 55 van € 400 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24-03-2022 gestart
354x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog