Wie kan me helpen 😔

Wie kan me helpen 😔
Deel deze actie via:

Mijn steun en toeverlaat in moeilijke tijden

 

Mijn hondje is mijn alles, mijn steun en toeverlaat in moeilijke tijden die ik vorig jaar veel heb gekend door mn ziekte MS die helaas aan het opspelen is……. Gebroken van verdriet was ik dan ook toen hij een tumor aan zijn lip had die kwaadaardig was.

In april is die verwijderd en dat heeft al hele hoge kosten met zich mee gebracht die nu nog voor problemen zorgen…..

Nu kreeg hij onlangs twee keer een ontstoken tand en na rijp beraad met de dierenarts toch maar besloten om die er uit te laten halen, want ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om hem pijn te zien lijden.

Voor de operatie zijn fotos gemaakt en bleek dat hij zeer ernstige ontstekingen had in zn hele bekkie, hij moet zo een pijn gehad hebben zei de dierenarts, mijn hart huilt als ik hier aan denk 😔 

Er zat niets anders op dan alle tanden te trekken.Mijn schatje is mijn alles, ik moest wel besluiten om dit te doen, hij is er altijd voor mij geweest in moeilijke tijden, nu moest ik er voor hem zijn.

De rekening van €1357,61 die volgde was mijn volgende nachtmerrie…..

Maar nog steeds denk ik dat ik niet anders kon dan mijn alles, mijn kindje, mijn lieverd te helpen……ik kon het niet aanzien dat hij geen balletje meer kon vasthouden in zn bekkie, zn favoriete piepballetje.

Als ik aan de rekening denk word ik misselijk, maar dan zie ik hem nu weer met zn balletje spelen en dan weet ik dat ik t juiste gedaan heb…..

Nu wil ik graag een beroep doen op de mensen die net als ik mijn schatje nog een fijne tijd hier gunnen samen met mij, want eerlijk is eerlijk , ik kan hem nog echt niet missen 🙏

Is er iemand die een klein bedrag zou kunnen missen, zodat ik deze hoge rekening kan betalen, ik dank jullie heel erg uit de grond van mijn hart.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28-12-2022 gestart
299x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Eef Eef

Eef Eef

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28-12-2022 gestart
299x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden