Zware schade na de storm

Zware schade na de storm
Dario Dehenau
Deel deze actie

Herstelling dak en slaapkamers na de storm.

1 donaties
€ 100 van € 60000 ingezameld

Ik ben Dario, 17 jaar. Ik doe een oproep naar hulp voor mijn mama, Kelly, die Lupus-patiënte en minder valide is. Ik heb nog een broer van 14 jaar,  Tim en een zusje van 3, Aïcha. 

In juni 2021 lukte het mijn mama om na haar echtscheiding en jaren van financiële tegenslagen door onder andere mijn verongelukte papa (nu 10jaar geleden), om toch een oud huisje met tuin te kopen. 

We dachten dat wij eindelijk een zorgeloze thuisbasis konden creëren, totdat de storm van februari 2022 het dak van onze woning wegblaasde en er zelfs een deel in het dak van de buren belandde. Er was enorm veel schade, zo erg zelfs dat de bovenverdieping niet toegankelijk verklaard werd door de brandweer. Alsof dat niet genoeg was, kreeg ook onze auto dakpannen op zich en blaasde de storm een deel van ons dak door het dak van onze overburen. 

Er dient een ringbalk en een volledig nieuw dak geplaatst te worden. Door de waterschade na de storm zijn de 3 slaapkamers niet toegankelijk en slapen wij allemaal in een geïmproviseerde living-slaapkamer.

Het huis verkopen is geen optie (te zware boetes) en een verbouwingslening bij de bank aangaan ook niet, omdat mijn mama niet over voldoende inkomsten beschikt om te kunnen terug betalen. 

Wij slapen dus al maanden in 1 ruimte. Het was al een huis met verbouwingsnoden, maar nu is het zo erg geworden dat ik via deze weg graag een oproep wil doen om ons te helpen. 

Mijn mama wil dat ik mijn school voltooi en dat ik verder studeer. Daar ik bijna 18 wordt, wil ik als allerlaatste hoop deze hulplijn inroepen; anders zie ik mij als oudste zoon van ons gezin, toch genoodzaakt om te gaan werken om de verbouwingen te kunnen bekostigen. 

In de hoop en met vertrouwen heb ik deze steunactie op poten gezet. 

Dario.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27-05-2022 gestart
125x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Dario Dehenau

Dario Dehenau

1 donaties
€ 100 van € 60000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-05-2022 gestart
125x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog