Steun Flowingmoves

Steun Flowingmoves
Nina Plantefeve
Deel deze actie via:

Kinderen in hun Kracht door Dans!

 

Flowingmoves is een betoverend dansproject dat kinderen de kans geeft om hun creativiteit te uiten en hun talenten te laten zien. We hebben een crowdfundingcampagne opgezet om geld in te zamelen voor toekomstige dansprojecten en om de continuïteit van ons werk met kinderen te waarborgen.

Het unieke aan Flowingmoves is de vrijheid die we de kinderen geven. Ze hebben de mogelijkheid om zelf choreografieën te creëren en op te treden op een professioneel danspodium. Dit empowermentproces helpt hen groeien, bouwt zelfvertrouwen op en stimuleert hun creatieve expressie.

Om onze visie te realiseren, hebben we jouw steun nodig. De opgehaalde fondsen zullen worden gebruikt voor verschillende aspecten van de voorstelling, zoals theaterhuur, kostuums, lichtontwerp en geluidstechnici. Daarnaast willen we samenwerken met getalenteerde muzikanten en componisten om originele muziek te creëren die de performances versterkt.

Belangrijk is ook de veiligheid van de kinderen. We zullen zorgen voor uitgebreide verzekeringen, zodat zowel de kinderen als hun families met een gerust hart kunnen deelnemen aan het project.

Flowingmoves is van grote betekenis omdat het kinderen de ruimte biedt om hun talent te ontwikkelen en hun harde werk te delen met een groter publiek. Door bij te dragen aan onze crowdfundingcampagne draag je direct bij aan het succes van het project en help je deze getalenteerde jonge dansers te ondersteunen.

Laten we samen een wereld creëren waarin kinderen worden aangemoedigd om te groeien, hun creativiteit te omarmen en hun stem te laten horen. Bezoek onze crowdfundingpagina en maak een verschil door een donatie te doen en onze campagne te delen met anderen die ook geïnteresseerd zijn in het ondersteunen van dit prachtige project.

Bedankt voor jouw vrijgevigheid en geloof in de kracht van de kunsten. Samen kunnen we Flowingmoves tot een onvergetelijke ervaring maken voor deze jonge dansers en hen de erkenning geven die ze verdienen.

 

https://www.flowingmoves.com

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11-08-2023 gestart
184x bekeken

Actie georganiseerd door:

Nina Plantefeve

Nina Plantefeve

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-08-2023 gestart
184x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog