Grote Hersteloperatie Camping Les Murets

Grote Hersteloperatie Camping Les Murets
Manja Moos
Share this fundraiser

Doneer NU en help ons het terrein puinvrij te maken

278 donations
76%
€ 18970 of € 25000 raised

Waar ooit een prachtige camping lag, ligt nu eindeloos veel puin van omliggende percelen. Het gevolg van de recente overstromingen. Er liggen zoveel -en zulke grote brokstukken, dat er machines (en ander grof geschut) aan te pas moeten komen om het terrein weer vrij en toegankelijk te maken. 

De gemeente voelt zich niet verantwoordelijk voor de kosten. Het is zelfs zo erg dat het voortbestaan van de camping op dit moment in het ongewisse is. Zowel de verzekering als de gemeente willen zich - na de recente overstroming - namelijk nog niet uitspreken over wie welke verantwoordelijkheid op zich neemt en over de toekomstige bestemming van ons terrein. 

Aan ons zal het zeker niet liggen; we zullen er alles aan doen om van de camping weer een idyllische kampeerplek te maken. Linksom of rechtsom. 

Wat de uitkomst ook zal zijn, op korte termijn moet er puingeruimd worden! Daarvoor doen we een dringend beroep op iedereen die Les Murets een warm hart toedraagt. Help Manja het puin af te laten voeren en geef een donatie. Zodat we daarna met een opgeruimd hoofd weer ten strijde kunnen trekken.

Team les Murets

Bekijk hieronder een liedje van Rinus, Harry en David speciaal opgenomen voor deze actie. 

News

Collectors

Loading...
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised for:

Camping Les Murets

Fundraiser organised by:

Manja Moos

Manja Moos

Started 4 weeks ago
278 donations
76%
€ 18970 of € 25000 raised
Fundraiser will run till 21-09-2021

Donations

 
Show all donations
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

In the media

Watersnood in Ardennen verwoest ‘Oosterbeekse’ camping. En geen instantie die komt helpen

02 Sep 2021

OOSTERBEEK/ESNEUX - Woensdag 14 juli raasde het anders zo lieflijke riviertje Ourthe over Camping Les Murets in de Belgische Ardennen, alles verwoestend wat op zijn pad kwam. Anderhalve maand later zit eigenaar Manja Moos uit Oosterbeek nog steeds tussen de puinhopen.

De Gelderlander