Help Ilja sparen voor een hulphond

Help Ilja sparen voor een hulphond
Ilja Fledderman
Share this fundraiser

Ik ben Ilja en heb meerdere diagnoses. Ik kom er in het dagelijks leven niet uit en ben daarom opzoek naar een hulphond

60 donations
11%
€ 840 of € 8000 raised

Hoi allemaal!

Ik ben Ilja Fledderman, ik ben 19 jaar oud en kom uit Groningen. Ik ben opgegroeid in Leens en Zuidhorn en woon nu sinds 1,5 jaar beschermd in de stad.

Helaas ben ik al jaren psychisch ziek en het leven is daardoor voor mij erg zwaar. Al 5 jaar krijg ik therapie voor mijn mentale problematiek en ook is er in die tijd veel gebeurt. Zo heb ik veel traumatische ervaringen meegemaakt vanaf mijn 9e. Ik heb al veel therapie├źn gevolgd, al 21 om precies te zijn maar helaas slaat niks aan.

Zo heb ik de diagnoses;

- complexe ptss

- eetstoornis NAO

- persoonlijkheidsstoornis

- Chronische depressie

- autisme spectrum stoornis

Dit maakt mijn leven heel zwaar, elke dag een stukje zwaarder. Zodra ik bij mijn eigen hond ben, voel ik mij fijn. Onze hond kan alleen niet de taken uitvoeren die een hulp hond wel kan. Daarom ben ik opzoek naar een pup die ik kan opleiden tot hulphond en wel taken kan uitvoeren om zo mij te helpen en ondersteunen waar nodig

Denk aan het aangeven van mijn grenzen vanwege overprikkeling, mij uit herbelevingen, nachtmerries en dissociaties halen. Ervoor zorgen dat ik nooit alleen ben. Maar ook mij  verantwoordelijkheid te geven waardoor ik voor het leven moet blijven kiezen.

Omdat ik al veel behandelingen heb gehad die geen tot weinig resultaat hebben geboekt heb ik gekozen voor een hulphonden traject. Het geeft mij nu al een lichtpuntje om naar uit te kijken. Helaas zijn deze trajecten erg duur en wordt dit niet vergoed door bijvoorbeeld mijn zorgverzekeraar. Zelf kan ik dit niet betalen en daarom wil ik om uw hulp vragen.

Kunt u mij helpen mijn lichtpuntje werkelijkheid te laten worden? Elke kleine donatie helpt mij al enorm. Alvast heel erg bedankt

Ilja

!!Let op dit is niet mijn eigen hond!!

News

Collectors

Loading...
Started on 11-09-2021
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Ilja Fledderman

Ilja Fledderman

60 donations
11%
€ 840 of € 8000 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 11-09-2021
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog