Help je mee met een grafmonument voor Givan?

Help je mee met een grafmonument voor Givan?
Share this fundraiser

Geld inzamelen voor een grafmonument voor baby Givan

138 donations
109%
Donate
€ 2187 of € 2000 raised

Een dag voor kerst 2020 werd de kleine Givan geboren en met veel liefde ontvangen. Omdat er complicaties waren moest hij met zijn mama en papa in het ziekenhuis blijven.

Toen hij na een paar dagen mee naar huis mocht ging het weer mis en moest hij met spoed terug naar het ziekenhuis. Daar is hij op oudejaarsavond overleden na een oneerlijke strijd.

Omdat er geen uitvaartverzekering is en mama door de Corona crisis zonder werk is komen te zitten is er nu geen geld voor een mooi grafmonument.  

Een plek voor papa mama en andere nabestaanden om het enorme en oneerlijke verlies van dit mooie mannetje, dat veel te kort heeft mogen blijven te kunnen herdenken is juist zo belangrijk.

Givan was hier maar kort maar zal nooit vergeten worden, een mooi monument is daar een extra symbool voor. En een plek waar ouders en andere nabestaanden kunnen rouwen en hem kunnen herdenken.

Daarom zijn we deze crowdfunding gestart om er voor te zorgen dat er een mooi en waardig monument op Givan zijn grafje kan komen.

Help je ook mee?

News

Collectors

Loading...
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Matijs Gerrits

Matijs Gerrits

Started 3 weeks, 5 days ago
138 donations
109%
Donate
€ 2187 of € 2000 raised

Donations

 
Show all donations
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

In the media

Baby Givan overleed op oudejaarsavond: Goesenaar Matijs zamelt geld in voor een grafmonument

08 Sep 2021

GOES - Slechts een week oud was Givan toen hij vorig jaar op oudejaarsavond overleed. Het jongetje ligt begraven in Breda, maar door het ontbreken van financiële middelen staat bij zijn graf niet meer dan een simpel naambordje (en natuurlijk veel bloemen en knuffels). Goesenaar Matijs Gerrits is in actie gekomen: hij zamelt geld in voor een mooi grafmomument.

PCZ

Goese welzijnswerker start inzameling: geef baby Givan z’n grafmonumentje

27 Aug 2021

GOES – Welzijnswerker Matijs Gerrits uit Goes wil dat in december overleden jaar overleden baby Givan een grafmonumentje krijgt en zamelt daarvoor geld in. Tweeduizend euro is nodig, zijn online crowdfunding is donderdag gestart en de actie heeft inmiddels zo’n 350 euro opgeleverd.

Streekomroep De Beverlanden