Hulp voor Frans en Paulien

Hulp voor Frans en Paulien
Maud Roulaux-sijbers
Share this fundraiser

Hartekreet van een dochter voor haar ongeneeslijk zieke vader om het verdriet plaats te geven en de zorgen af te nemen.

124 donations
73%
€3,640 of €5,000 raised

Frans en Paulien, mijn lieve ouders, zijn al bijna 50 jaar samen. Hierin hebben ze mooie momenten samen gedeeld, maar helaas ook veel tegenslag en verdriet.

Begin van dit jaar is helaas bij mijn vader Frans de diagnose kanker vastgesteld. Een enorme klap voor hem, zijn vrouw Paulien en voor ons, zijn kinderen en kleinkinderen.

Waarin we een aantal maanden de hoop hebben gehad op succes van de behandelingen, weten we sinds kort dat Frans, mijn vader, niet meer beter gaat worden.

Een enorm verdriet bij ons allemaal. Naast het verdriet moeten er ook praktische zaken geregeld worden en zo zijn ze erachter gekomen dat hun overlijdensrisicoverzekering niet meer uit zal keren en er vanuit de verzekering ook geen informatie daarover is gegeven. Waarin ze dachten het goed geregeld te hebben, is er nu helemaal niks geregeld.

Financiële ruimte om de uitvaartkosten te betalen is er niet. Mijn grootste wens is om ze hierbij te kunnen helpen, dit kan ik alleen niet alleen. Ik zou dankbaar zijn voor alle steun. Zodat de kosten die de uitvaart met zich meebrengt op deze manier hopelijk iets draagbaarder worden. Ook gun ik ze, zo lang het nog lukt, af en toe iets leuks te kunnen doen. Een kop koffie drinken, ergens een hapje eten. Dingen waar financieel gezien geen ruimte voor is gezien de situatie, maar ik het ze juist nu zo gun in de tijd dat mijn vader er nog is.

Deze zorgen zouden ze (we) er nu liever niet bij hebben, maar ruimte willen hebben voor het verdriet en samen kleine dingen te kunnen doen en herinneringen te maken.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started 1 week ago
Viewed 3648x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Maud Roulaux-sijbers

Maud Roulaux-sijbers

124 donations
73%
€3,640 of €5,000 raised

Donations

 
Show all donations
Started 1 week ago
Viewed 3648x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog