Porridge Project Tanzania

Porridge Project Tanzania
Share this fundraiser

€250 is goed voor 1 maand porridge voor 430 leerlingen.

25 donations
20%
€ 505 of € 2500 raised

Habari,

Wij hebben met een groep vrijwilligers het geluk gehad om het dorpje Gongo in Tanzania te leren kennen. Niet alleen de prachtige omgeving, maar vooral de warmte van de lokale mensen raakte ons enorm. Naast ons bouwproject (4 zelf composterende toiletten) hebben we ook op de lokale school mogen helpen. Hier zijn we al helemaal overdonderd door de immense vreugde, dankbaarheid en discipline van de 430 leerlingen. Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, maar helaas kan niet iedereen aan deze basisbehoefte voldoen. De kinderen van de lagere school zitten namelijk bijna de hele dag met een lege maag achter de schoolbanken. Geen eten = geen energie en daardoor missen ze belangrijke leerkansen. 

Hier willen wij graag iets aan doen! 250 euro per maand is er nodig om alle 430 leerlingen te laten smullen van een pap maaltijd. Met jullie steun kunnen wij deze kinderen een jaar lang van pap voorzien! Met een bijdrage van €8 kan jij in één klap 430 leerlingen blij maken en hen voor één dag van pap voorzien. Voor ons misschien een kleine bijdrage, voor de kinderen daar een wereld van verschil. 

Voor dit project werken wij samen met een lokale NGO Sana (saving Africa's nature). Op hun website kan je zien wat voor goed zij  allemaal doen voor mens, dier en natuur. https://karibusana.or.tz/

Ahsante sana! 

 

 

 

News

Collectors

Loading...
Started on 30-09-2021
Viewed 573x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Zoya  Pouria

Zoya Pouria

25 donations
20%
€ 505 of € 2500 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 30-09-2021
Viewed 573x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog