Steun Dierenasiel Tiel

Steun Dierenasiel Tiel
Share this fundraiser

Ondersteuning voor de verzorging van de 24 gevonden Chihuahuas.

1604 donations
77%
€ 27097 of € 35000 raised

News

Collectors

Loading...
Started 1 week, 4 days ago
Viewed 24128x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised for:

Dierenasiel Tiel

Dierenasiel Tiel

Fundraiser organised by:

Monique  Stuit

Monique Stuit

1604 donations
77%
€ 27097 of € 35000 raised
Fundraiser will run till 24-01-2022

Donations

 
Show all donations
Started 1 week, 4 days ago
Viewed 24128x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

In the media

Gedumpt hondje Teuntje krijgt nieuw gebit: ‘Duimen jullie mee voor het lieve meisje?’

12 Jan 2022

TIEL - Een van de hondjes die langs de kant van de weg in Geldermalsen werden gedumpt, krijgt vandaag een nieuw gebit. De 24 zwaar verwaarloosde hondjes vertoonden allemaal meerdere mankementen. Zo ook het teefje dat Teuntje is genoemd. Het dwergkeesje moet onder meer een nieuw gebit krijgen om weer fatsoenlijk te kunnen eten. 

De Gelderlander

Inzamelingsactie voor gedumpte chihuahua’s levert duizenden euro’s op: ‘Niet normaal’

11 Jan 2022

‘Niet normaal', zegt Anne-Marie van Loo, beheerder van Dierenasiel Tiel. Op de website Steunactie is een crowdfunding gestart ten behoeve van de verzorging van de 24 verwaarloosde, gedumpte chihuahua's die zondag werden gevonden in Geldermalsen. Er zijn al vele duizenden euro's gedoneerd en er wordt nog steeds gegeven.

Algemeen Dagblad

Dierenasiel overspoeld met reacties vanwege 24 gedumpte chihuahua's

10 Jan 2022

TIEL - Het dierenasiel in Tiel wordt overspoeld met mailtjes en telefoontjes nadat bekend werd dat ze daar 24 gedumpte chihuahua's opvangen. Er reageren zoveel mensen dat het asiel op Facebook vraagt om ze even met rust te laten.

Omroep Gelderland

24 chihuahua's gedumpt: asiel platgebeld door mensen die willen helpen

10 Jan 2022

Het was een naar gezicht: medewerkers van de dierenambulance vonden gisteren 24 gedumpte chihuahua's in Geldermalsen. De zwaar verwaarloosde dieren waren aan een paaltje vastgebonden in de kou en de regen. Het asiel waar de dieren zijn opgevangen wordt inmiddels platgebeld door mensen die willen helpen.

RTL Nieuws

Heel Nederland wil gedumpte chihuahua's helpen: asiel wordt platgebeld

10 Jan 2022

Het tragische verhaal van 24 zwaar verwaarloosde chihuahua's die zondag vastgebonden aan een paal werden gevonden in Geldermalsen, heeft zoveel mensen geraakt dat de telefoon van het dierenasiel in Tiel roodgloeiend staat. Ook de donaties stromen binnen.

Hart van Nederland

Inzamelingsactie gedumpte chihuahua’s Geldermalsen levert nu al duizenden euro’s op: ‘Niet normaal’

10 Jan 2022

GELDERMALSEN/TIEL - ‘Niet normaal', zegt Anne-Marie van Loo, beheerder van Dierenasiel Tiel. Op de website Steunactie is een crowdfunding gestart ten behoeve van de verzorging van de 24 verwaarloosde, gedumpte chihuahua's die zondag werden gevonden in Geldermalsen. Er zijn al vele duizenden euro's gedoneerd en er wordt nog steeds gegeven.

De Gelderlander

Vierentwintig zwaar verwaarloosde chihuahua's gedumpt: 'Moeilijk om niet te huilen’

09 Jan 2022

TIEL - Onbekenden hebben 24 zwaar verwaarloosde chihuahua’s vastgebonden aan een paal aan de Zeekade in Geldermalsen. Een wandelaar trof de hondjes aan en toen de dierenambulance aankwam, bleek dat nét op tijd.

De Gelderlander

Wandelaar vindt 24 honden vastgebonden aan paal in Geldermalsen

09 Jan 2022

Een wandelaar heeft zondag 24 verwaarloosde chihuahua’s gevonden. De hondjes zaten met touwen vast aan een paal en waren onderkoeld. De dierenambulance heeft ze verzorgd en naar het asiel gebracht.

NU

Bizar: Ruim twintig verwaarloosde hondjes vastgebonden aan houten paal

09 Jan 2022

GELDERMALSEN – Zondagmorgen werden door een voorbijganger op de Zeedijk in Geldermalsen 24 jonge chihuahua’s aangetroffen die vastgebonden waren aan een paal.

Gelre Nieuws

Ruim twintig verwaarloosde hondjes vastgebonden aan paal

09 Jan 2022

Langs een weg in Geldermalsen zijn 24 verwaarloosde chihuahua's gevonden. De hondjes zaten vastgebonden aan een paal en waren onderkoeld. De dieren werden vanochtend aan de Zeedijk door een wandelaar gevonden. De touwen waarmee de dieren waren vastgebonden waren door elkaar heen gedraaid

NOS