Toermalijn

Toermalijn
Share this fundraiser

Opstart kinder- en gezinscoachpraktijk

8 donations
€ 345 of € 10000 raised

Lieve mensen, 

We leven in een zeer drukke, chaotische maatschappij. Ook onze kinderen ervaren dit, wat zich uit in onzekerheid, problematisch gedrag, faalangst, … . De hele COVID-periode heeft hier geen goed aan gedaan. Vanuit onze professionele achtergrond en onze liefde voor kinderen merken we dit elke dag meer en meer.

De wens om hier iets mee te doen is groot. We willen de kinderen die hier nood aan hebben graag ondersteunen waar nodig. Hiervoor willen we een kinder- en gezinscoachpraktijk oprichten. Met Toermalijn willen we ons onderscheiden door naast de inspanning die kinderen leveren tijdens coachsessies, ook focus te leggen op het opnieuw leren ontspannen. We hebben een naam, een visie, een plan van aanpak en veel goesting om er aan te beginnen. 

We missen echter het startkapitaal om dit waar te maken. Administratieve opstartkosten, website, huur van een locatie, materialen voor de kinderen, … kosten nu eenmaal veel geld. Hiervoor rekenen we op de steun van onze familie en vrienden, op jullie én jullie familie en vrienden enzovoort. Alle kleintjes maken groot, dus twijfel zeker niet om Toermalijn verder te delen. 

Wensen jullie meer informatie over ons project, aarzel dan niet om ons te contacteren: team.toermalijn@gmail.com

Lieve groetjes,

Het Toermalijn-team
Laura, Jessica, Thomas, Ronny

News

Collectors

Loading...
Started on 22-08-2021
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Team  Toermalijn

Team Toermalijn

8 donations
€ 345 of € 10000 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 22-08-2021
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog