Licht in de duisternis

Licht in de duisternis
Deel deze actie via:

Veel jongeren zijn schoolmoe en vinden geen plek in het onderwijs. Ik wil hun verhaal vatten via theater: baken van hoop.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik zie teveel jongeren rondom mij die uit de boot vallen. Ze zijn slim genoeg en hebben talent zat, maar ze vinden hun draai niet in een onderwijs dat erg gericht is op het hoofd en te weinig op hart, handen en bezieling. Ik zie het ook als papa van een zoon die zijn draai niet vindt in een onderwijs van de ratio. Terwijl hij slim is en talent heeft. Als papa, journalist, dichter, schrijver en geëngageerd mens wil ik daar een theaterstuk over maken. Dat vraagt tijd, research, ruimte om te creëren. Allemaal dingen die ik als alleenstaande, hardwerkende vader te weinig heb. Terwijl ik wel een verschil wil maken. Het geld dat ik inzamel dient drie doelen:

  1. Een derde zal gedoneerd worden aan InZicht vzw, dat jongeren begeleid die niet passen in een schoolsysteem en via middenjury hun diploma proberen te halen.
  2. Een tweede derde gaat naar The Old Horses Lodge in Laarne, een opvangcentrum voor verwaarloosde en in beslag genomen paarden, waar jongeren en worstelende volwassenen welkom zijn voor een time out waarin ze verbinden met en zorgen voor dieren.
  3. Het resterende derde moet dienen om ruimte en vrijheid te financieren, zodat ik dit alles kan samenbrengen in een theaterstuk, waarin we die ‘buitenbeentjes’ een stem geven.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13-06-2023 gestart
120x bekeken

Actie georganiseerd voor:

The Old Horses Lodge

The Old Horses Lodge

Actie georganiseerd door:

Jeroen Vermeiren

Jeroen Vermeiren

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13-06-2023 gestart
120x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog