Spectaculaire Dj show

Spectaculaire Dj show
Xavier Claessens
Deel deze actie via:

Vandaag is gewoon niet voldoende en ik heb een spectaculair idee voor een Dj performance. Letterlijk de flying astronauten Dj

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Al heel mijn leven is muziek de rode draad geweest in mijn bestaan en hoop mijn droom te realiseren; Als Dj performen op grote stages. Niet gewoon plaatjes spelen zoals de dag van vandaag maar een echte show geven met muziek en acts. Vandaag tel je enkel mee wanneer je voldoende likes of volgers hebt maar ik ben ervan overtuigd dat wanneer ik mijn show kan laten zien aan de wereld iedereen dit wil meemaken. Wat is de bedoeling nu exact. Muziek spelen en maken is voor mij niets nieuws maar er ontbreekt dat showgehalte om opgemerkt te worden. Zoals op de foto zie je al mijn doel van aankleding als Dj. Een volledig ruimtepak dat aangepast moet worden om te kunnen spelen on stage zoals draagbaarheid, koptelefoon, microfoon en een body gemaakt om mij aan te bevestigen en te dragen. Dat dragen is belangrijk want het doel is om tijdens het optreden aan een kabel te zweven boven de dj set. Tweede punt is de entree. Nee, die gebeurd niet via het podium maar via een drone. Ik zal dus met een drone boven het publiek zweven naar het podium. Ik heb reeds nagekeken of dit allemaal wel mogelijk is en, ja hoor, alles is reeds beschikbaar om dit idee uit te werken mits enkele aanpassingen natuurlijk zoals een landingscapsule bouwen die op de drone kan bevestigd worden. Het idee zit volledig uitgewerkt in mijn fantasie en ik hoop echt dat ik mijn droom kan omzetten in werkelijkheid. Het kost natuurlijk ook investering maar wanneer dit concept zich verkoopt zullen de vraag opbrengsten no limit zijn. 

Help mij deze mooie en spectaculaire droom uit te werken. Over de verdeling van de winsten spreken we nog verder, eerst het concept ter wereld brengen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 week, 3 dagen geleden gestart
14x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Xavier Claessens

Xavier Claessens

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 3 dagen geleden gestart
14x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog