Eerste solo muziekproject beginnende artiest

Eerste solo muziekproject beginnende artiest
Deel deze actie via:

In het kader van mijn eerste eigen muziekproject, ben ik opzoek naar mensen die een financieel duwtje in de rug willen geven.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Mijn naam is Dylan Van Moer (Artiestennaam: Dylan), en ik ben 22 jaar oud.

Als sinds jongs af aan maakt muziek een groot deel uit van mijn leven. Toen ik 10 jaar oud was, werd ik uit duizenden kinderen gekozen om deel uit te maken van het kinderkoor “Classic for Kids”. Een hele eer, aangezien ik toen nog  nooit zangles of  voice-coaching had gevolgd. Ondertussen ben ik achter de schermen al zo’n 12 jaar bezig met muziek. 2 jaar geleden besloot ik om mijn eerste cover “Best Part of Me” uit te brengen op YouTube, waarna ook nog enkele andere covers volgden op zowel YouTube, als Instagram en andere sociale media kanalen. Nu, zoveel jaren later, heb ik besloten om mijn muziek naar een volgend niveau te tillen. Het is tijd om mijn eigen muziek uit te brengen en deze te delen met de buitenwereld. 

Ik ben begonnen met het productieproces van mijn eerste eigen muziekproject: een eigen nummer en daaropvolgend een eigen album. Spijtig genoeg zijn er hoge kosten verbonden aan de productie van het nummer, de productie van de bijhorende videoclip, en de distributie hiervan. Aangezien ik nog student ben en geen volwaardig inkomen heb, is het haast onmogelijk om mijn eerste project zonder uw hulp te kunnen realiseren. 

Dankzij uw hulp kan ik mijn doel bereiken. Ik zou u dan ook ontzettend dankbaar zijn, als u een steentje zou willen bijdragen aan mijn project. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-02-2022 gestart
489x bekeken

Actie georganiseerd door:

Dylan Van Moer

Dylan Van Moer

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-02-2022 gestart
489x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog