Moedwillige schade gemaakt op evenement

Moedwillige schade gemaakt op evenement
Deel deze actie via:

Afgelopen weekend is onze gehuurde tent met een scherp voorwerp bewerkt en lopen de kosten in de duizenden euro's.

 

Afgelopen twee jaar zijn wij als bestuur geheel vrijwillig keihard bezig geweest om Onkruid op de kaart te zetten . Samen met meer dan honderd vrijwilligers hebben wij zes mooie evenementen mogen neerzetten. Daarnaast hebben we samengewerkt met andere, veelal lokale en regionale stichtingen en/of bedrijven. We proberen voor ons publiek de entreekosten gratis of zo laag mogelijk te houden zodat we voor een breed publiek toegankelijk zijn. Dit is een bewuste keuze omdat wij als Onkruid geloven dat het mogelijk is om inclusieve, toegankelijke en relaxte evenementen neer te zetten.

27 & 28 oktober organiseerde wij een Halloweenevenement en de sfeer was top, mensen hebben staan dansen, genoten van een hapje en drankje en herinneringen werden gemaakt.

Geslaagd dus ………. Tot de volgende morgen.

In de nacht van 28 op 29 oktober zijn er eén of meerdere mensen geweest die aanzienlijke schade hebben aangericht aan onze gehuurde tent. Een kostenpost waar wij als beginnende stichting nog geen reserve voor hebben kunnen opbouwen.

Wij vragen jullie als trouwe bezoekers, muziekliefhebbers of mensen die ons willen helpen om te doneren. Elk bedrag is welkom !!! 

Wij streven naar een bedrag van 7500.- euro om de schade die door andere is aangericht te kunnen bekostigen .

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 30-10-2023 gestart
3611x bekeken

Actie georganiseerd door:

Stichting Onkruid

Stichting Onkruid

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 30-10-2023 gestart
3611x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog