Thorie Goes Seoul

Thorie Goes Seoul
Thorsten Sassen
Deel deze actie via:

Steun Thorsten (aka "Thorie"), student aan Maastricht Institute of Arts, in zijn reis naar Zuid-Korea waar hij mag exposeren!

 

Eind oktober is het zover. Dan mag ik, samen met veertien medestudenten van de studie Visuele Communicatie aan Maastricht Institute of Arts, afreizen naar de hoofdstad van Zuid-Korea om deel te nemen aan de tentoonstelling “Nature Created By Design"!

We verblijven 8 nachten en de vliegduur beslaat in totaal ongeveer 2 dagen. Het reizen zelf kost €2100 euro. Hierin zitten de vluchten, de accomodatie en overige (transactie)kosten inbegrepen.

Dit bedrag is exclusief lunch en avondmaaltijd, reiskosten binnen Seoul, een reis- en annuleringsverzekering en eventuele materiaalkosten voor het project.

De reis wordt niet vergoed door school, ook niet gedeeltelijk. Deze studiereis is een mooie gelegenheid om nieuwe connecties te maken met andere makers en te ervaren hoe het is om op zo'n groot evenement te mogen exposeren. Iedere donatie is daarom welkom en doorsturen wordt gewaardeerd!

---------------

De exhibitie “Nature Created By Design" biedt kunstenaars en creatievelingen van over de hele wereld sinds 2006 de kans om milieuproblemen aan te kaarten aan de hand van een visuele uiting.

Dit jaar staat de expositie in het teken van het thema “1.5". Deze waarde staat gelijk aan het wetenschappelijk vastgestelde punt waarop de mondiale opwarming zijn maximum zal bereiken, alvorens natuurrampen overgaan op catastrofale extremen. Om onder dit punt te blijven, worden landen daarom geacht maatregelen te nemen ten gunste van het klimaat. Misschien wel het meest controversiële onderwerp de afgelopen maanden binnen dit thema in Nederland is natuurlijk de stikstofcrisis, om maar een voorbeeld te noemen.

De expo wordt dit jaar georganiseerd door Zuid-Korea en deze zal gaan plaatsvinden in de hoofdstad van het land, Seoul.

Maastricht Institute of Arts vertegenwoordigt Nederland tijdens het evenement. Ook ik ben dit jaar geselecteerd om samen met veertien medestudenten uit alle leerjaren van de opleiding af te reizen naar “het verre Oosten"!

Ik kan niet wachten om deze unieke en leerzame ervaring aan te gaan en een representatief design te leveren dat het thema vertolkt. Mijn doel is om een werk voort te brengen wat meerdere kanten van de medaille toont; een werk wat zowel voorstanders als tegenstanders zal aanspreken.

Meer info en projectdetails? Houd komende tijd mijn SOCIALS in de gaten:

Instagram: @creathorie
YouTube: @creathorie
Website: www.creathorie.com

---------------

Om je allicht gerust te stellen, is deze exhibitie nauwelijks tot niet vergelijkbaar met de verscheidene acties van milieugroeperingen die regelmatig voorbij zijn gekomen in het nieuws. Op een verantwoorde wijze worden milieuproblemen aangekaart en iedereen wordt met respect behandeld. Sterker nog, de tentoonstelling is juist een mooie gelegenheid voor jonge makers om van elkaars werk en standpunten te leren.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25-08-2023 gestart
1235x bekeken

Actie georganiseerd door:

Thorsten Sassen

Thorsten Sassen

 
Actie loopt tot 28-10-2023

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25-08-2023 gestart
1235x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog