5 jarig jubileum Lunettekoor

5 jarig jubileum Lunettekoor
Paulien Broer van Dijk

Help jij het Lunettekoor om in Oktober een mooi jubileumfeest te vieren?

 

Het Lunettekoor is een koor van bewoners, familie en een team van vrijwilligers (zie foto boven) van woon-zorgcomplex de Lunette in Zutphen. De Lunette heeft afdelingen voor psychogeriatrie, somatiek en revalidatie. Ook zijn er appartementen voor mensen die zelfstandig wonen met zorg. Elke dinsdagmiddag komt het Lunettekoor hier bijeen voor een uur plezier! Ben je benieuwd geworden naar de zangkunsten van het Lunettekoor? Luister dan hieronder naar ons op Youtube!

Het Lunettekoor werd in 2019 opgericht met het idee dat het koor een eenmalig project zou zijn speciaal om de muziek te verzorgen tijdens de kerstviering dat jaar. Het koor bleek zo’n groot succes dat besloten werd om gewoon door te gaan. Sindsdien is het Lunettekoor elke dinsdagmiddag vaste prik in de Lunette onder leiding van dirigent Paulien Broer van Dijk. Ondertussen heeft het koor al ruim vijftig leden! En heeft het koor een repetoire van meer dan veertig liedjes, zoals De Blanke Top der Duinen, Het Kleine Cafe, Droomland en onze grote favoriet: Leve het Nijlpaard. In oktober dit jaar viert het Lunettekoor haar vijfjarig jubileum. En natuurlijk willen we daar een groot feest van maken. Daarom hebben wij jouw hulp nodig. 

Met een donatie aan het Lunettekoor kunnen wij een lekker hapje en drankje kopen voor de koorleden. We kunnen tekstboekjes printen met onze liedteksten erin. Op dinsdag 1 oktober tijdens onze reguliere zangmiddag vieren we ons jubileum met onze zangers en zangeressen en willen we alle leden graag een aandenken geven aan deze feestelijke dag. Op zaterdag 5 oktober vieren we ons jubileum met iedereen die het Lunettekoor een warm hart toedraagt. Het Lunettekoor zal een groot concert geven met al onze favoriete liedjes. Ook hier willen we iedereen iets te drinken en wat te snoepen aanbieden. Iedereen die geld doneert aan het Lunettekoor is van harte welkom om samen met ons het 5 jarig jubileum te vieren. 

Zaterdag 5 oktober geeft het Lunettekoor haar jubileumconcert waarin we muzikaal door de afgelopen vijf jaar zullen reizen samen met speciale gast muzikanten. Dus kom ook luisteren en mee vieren! Elke donatie wordt gewaardeerd, geef wat je kunt missen.

Een aantal van onze leden wil graag in hun eigen woorden vertellen wat het Lunettekoor voor hen betekend:

Mijn naam is Mien Huibers en woon al een paar jaar in De Lunette. Eerst op Laarpoort en nu op Bourgonje. Vanaf het moment dat ik het Lunettekoor ontdekte was ik erg blij. Wat een fijne groep vrijwiligers die dit allemaal belangeloos doen. Samen met steeds meer bewoners gaan wij elke dinsdagmiddag naar de Coehoorn om nieuwe liedjes te leren en oudere, bekende liedjes samen met veel plezier te zingen. Ik vind dit heel erg leuk en velen met mij en hoop nog vele jaren van het koor en de vrijwilligers te genieten.

LUNETTEKOOR , WE GAAN ERVOOR

muzikale groet,

Mien (koorlid)

Samen zingen maakt vrolijk en blij!

Ik werd een jaar geleden door mijn zus gevraagd om het Lunette koortje te komen ondersteunen. Iedere dinsdagmiddag liedjes zingen van vroeger en nu! Met als doel de mensen van het tehuis een gezellige middag te bieden. Alles vrijwillig met liefde voor onze ouderen die hier zo van genieten. En wij zelf ook!

De blijde gezichten met de dankbare lach geeft ons dan ook de drive om door te gaan. Ik ben blij dat ik hier een stukje aan bij kan dragen en geniet dan ook elke dinsdag weer met volle teugen. Met dank aan alle mensen van het Lunettekoor!

Marian (vrijwilliger)

Je krijgt kracht van het zingen en wordt er blij van!

Henk (koorlid)

Het is zo bijzonder wat jullie hier saman doen!

Een luisteraar

Het is hier zo harmonieus en met veel plezier!

Trudy (familielid)

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15-07-2024 gestart
625x bekeken

Actie georganiseerd door:

Paulien Broer van Dijk

Paulien Broer van Dijk

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15-07-2024 gestart
625x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog