Vrienden verongelukte Romeo (24) zetten steunactie op: “We willen een laatste keer iets terugdoen”

26 Sep 2022

Heusden-Zolder - Er is een steunactie op poten gezet voor de familie van de verongelukte Romeo Gonzales-Lopez (24). De jonge man overleed zaterdag na een dodelijk ongeval.

Het Belang Van Limburg

Vrienden verongelukte Romeo (24) zetten steunactie op: “We willen een laatste keer iets terugdoen”

26 Sep 2022

HEUSDEN-ZOLDER/HOUTHALEN-HELCHTEREN - Er is een steunactie op poten gezet voor de familie van de verongelukte Romeo Gonzales-Lopez (24) uit Heusden-Zolder. De jonge man overleed zaterdag na een dodelijk ongeval op de E314 in Houthalen.

Nieuwsblad

Woning onbewoonbaar na brand in Veenendaal

25 Sep 2022

Bewoners van een woning aan t’Melkhuis in Veenendaal zijn in de nacht van zaterdag op zondag opgeschrikt door een brand. Hun huis is voorlopig onbewoonbaar geworden en ook de buren moesten door rook- en roetschade de nacht ergens anders doorbrengen.

Algemeen Dagblad

Woning onbewoonbaar na brand in Veenendaal

25 Sep 2022

Bewoners van een woning aan t’Melkhuis in Veenendaal zijn in de nacht van zaterdag op zondag opgeschrikt door een brand. Hun huis is voorlopig onbewoonbaar geworden en ook de buren moesten door rook- en roetschade de nacht ergens anders doorbrengen.

De Gelderlander

Bewoners met de schrik vrij na Veenendaalse slaapkamerbrand

25 Sep 2022

VEENENDAAL Een woning aan ‘t Melkhuis in Veenendaal heeft in de nacht van zaterdag op zondag flinke schade opgelopen door een brand.

De Rijnpost.nl

Woning onbewoonbaar na brand in Veenendaal

25 Sep 2022

Bewoners van een woning aan t'Melkhuis in Veenendaal zijn in de nacht van zaterdag op zondag opgeschrikt door een brand. Hun huis is voorlopig onbewoonbaar geworden en ook de buren moesten door rook- en roetschade de nacht ergens anders doorbrengen.

NU

Henk rolde honderd kilometer door Limburg voor zijn vrijwel volledig verlamde vriend Lambert

25 Sep 2022

Een trotse Lambert en Henk, die net samen gefinisht zijn op de Markt in Sittard.  — © Ermindo Armino

De Limburger

Van droom naar nachtmerrie voor Aquafauna Pekela door enorme brand

25 Sep 2022

Nieuwe Pekela – Op 21 september 2022 sloeg het noodlot toe voor Aquafauna in Nieuwe Pekela. Een enorme brand heeft het bedrijfspand volledig verwoest, maar ook het leven van Marianne en haar vader Klaas. Niet alleen is het levenswerk van Marianne letterlijk in vlammen opgegaan, het pand bleek ook niet verzekerd te zijn.

Oldambt.nu

Romeo (24) uit Heusden-Zolder omgekomen bij ongeval op E314: “We zijn niet compleet zonder hem”

25 Sep 2022

Heusden-Zolder - Het slachtoffer van het dodelijk ongeval in Houthalen zaterdagnamiddag is de 24-jarige Romeo Gonzalez-Lopez uit Heusden-Zolder. Zijn zussen en broer zijn zwaar aangeslagen door het verlies. “Hij laat een enorme leegte achter”, klinkt het.

Het Belang Van Limburg

Romeo (24) uit Heusden-Zolder omgekomen bij ongeval op E314: “We zijn niet compleet zonder hem”

25 Sep 2022

HEUSDEN-ZOLDER - Het slachtoffer van het dodelijk ongeval in Houthalen zaterdagnamiddag is de 24-jarige Romeo Gonzalez-Lopez uit Heusden-Zolder. Zijn zussen en broer zijn zwaar aangeslagen door het verlies. “Hij laat een enorme leegte achter”, klinkt het.

Nieuwsblad

Help AquaFauna uit de brand - Op 21 september 2022 ging het levenswerk in vlammen op en nu blijkt de schade niet verzekerd...

24 Sep 2022

NIEUWE PEKELA - Kimberley Kapper schrijft: 'Op 21 september 2022 sloeg het noodlot toe voor AquaFauna in Nieuwe Pekela. Een enorme brand heeft het bedrijfspand volledig verwoest, maar ook het leven van Marianne en mijn vader Klaas. Niet alleen is het levenswerk van Marianne letterlijk in vlammen opgegaan, het pand bleek ook niet verzekerd te zijn.'

Prachtig Pekela

Kelly verkiest bucketlist van haar ongeneeslijk zieke zonen (15) boven peperduur medicijn: “Liever hun dromen realiseren dan het onvermijdelijke uit te stellen”

24 Sep 2022

EEKLO - Wat zou je doen als je kinderen nog 10 jaar te leven hebben? Het is de tergende vraag waar mama Kelly dagelijks mee worstelt. Zo lijden haar tweelingzonen Jenko en Ieben aan de zeldzame en ongeneeslijke ziekte TTR-FAP die hun organen geleidelijk aan beschadigt. “Het medicijn kost 330.000 euro per jaar en werkt alleen afremmend. Dan verwezenlijk ik liever hun dromen nu dat nog kan."

HLN

Van droom naar nachtmerrie voor Aquafauna door enorme brand, niet verzekerd (Doneer)

23 Sep 2022

Nieuwe Pekela – Help AquaFauna uit de brand. Op 21 september 2022 ging het levenswerk in vlammen op. Nu blijkt de schade niet verzekerd.

Op 21 september 2022 sloeg het noodlot toe voor Aquafauna in Nieuwe Pekela. Een enorme brand heeft het bedrijfspand volledig verwoest, maar ook het leven van Marianne en mijn vader Klaas. Niet alleen is het levenswerk van Marianne letterlijk in vlammen opgegaan, het pand bleek ook niet verzekerd te zijn..

112 Groningen

Aanstaande zondag gaat Henk Baggen in zijn hand bewogen rolstoel op één dag 100 km afleggen!

23 Sep 2022

Radio interview met Henk Baggen

Bie Os

Henk rolt 100 km voor Lamberts bus!

22 Sep 2022

Op zondag 25 september zal Henk Baggen in zijn handbewogen rolstoel op één dag 100 km afleggen! Deze uitdaging gaat hij aan om zo geld in te zamelen voor een eigen rolstoelbus voor Lambert Moonen, die sinds zijn herseninfarct van juni vorig jaar alleen zijn hoofd kan bewegen, maar mentaal kerngezond is. Zonder zo’n bus kan Lambert zijn leven niet oppakken.
 

Bie Os

Mama Kelly wil haar zieke tweeling (15) zo lang mogelijk in leven houden, “maar ik kan geen 330.000 euro per jaar betalen”

21 Sep 2022

EEKLO - Ze zijn de enige minderjarigen met de ziekte in België, en slechts een tiental jongeren wereldwijd kampt ermee. Jenko en Ieben (15) lijden aan TTR-FAP, een erfelijke, ongeneeslijke ziekte waarbij de aanmaak van abnormale eiwitten de zenuwen aantasten en bijgevolg cruciale organen beschadigen. “Ze zijn ongelooflijk dapper om die last te dragen.”

Nieuwsblad

Grote brand verwoest aquariumspeciaalzaak met tropische vissen

21 Sep 2022

NIEUWE PEKELA - Een loods van Aquafauna in het Groningse Nieuwe Pekela is in de nacht van dinsdag op woensdag door brand verwoest. Het bedrijf is gevestigd op het bedrijventerrein Holland Marsh. De brand werd rond 00.45 uur ontdekt. Brandweerkorpsen van Nieuwe Pekela, Oude Pekela, Veendam en Winschoten werden ingezet om het vuur te bestrijden.

Telegraaf

Verwoestende brand bij aquariumspeciaalzaak AquaFauna in Nieuwe Pekela: 'De vissen zijn dood en veel andere waardevolle spullen zijn weg. Het is onwerkelijk'

21 Sep 2022

Marianne Wesdorp staat woensdagmorgen verslagen bij de zwartgeblakerde restanten van haar aquariumspeciaalzaak AquaFauna in Nieuwe Pekela. De zaak op bedrijventerrein Holland Marsh brandde in de nacht van dinsdag op woensdag af.

Leeuwarder Courant

Grote brand bij AquaFauna Pekela

21 Sep 2022

NIEUWE PEKELA – Rond kwart voor één vannacht is brand uitgebroken bij AquaFauna aan de Holland Marsh in Nieuwe Pekela.

De brandweer van Oude- en Nieuwe Pekela zijn rond één uur vannacht uitgerukt voor een brand bij aquariumzaak AquaFauna Pekela (het voormalige Fremabo). Al snel werd opgeschaald naar middelbrand. Kort daarna werd uit voorzorg opgeschaald naar grote brand. Ook brandweer Veendam kwam met meerdere voertuigen, waaronder de hoogwerker, ter plaatse.

RTV Westerwolde

Grote uitslaande brand verwoest loods van AquaFauna Nieuwe Pekela

21 Sep 2022

NIEUWE PEKELA - In de nacht van dinsdag op woensdag heeft een grote uitslaande brand de loods van AquaFauna aan de Holland Marsh in Nieuwe Pekela verwoest. Toen de brandweer arriveerde was er al flinke rookontwikkeling in het pand. De brand werd opgeschaald naar middelbrand. Ruim een uur na het ontdekken van de brand werd opgeschaald naar grote brand, omdat de vlammen uit het pand sloegen. De brand werd vanaf dat moment van buitenaf bestreden, waarbij de aangrenzende woning(en) werden beschermd. Persoonlijke ongelukken deden zich niet voor, maar de loods met aquariumbenodigdheden én vissen, kan als verloren worden beschouwd.

Prachtig Pekela