Over ons

Wie zijn wij?

Steunactie is een initiatief van Sponsor Europe. Wij zijn sinds 2003 actief met het helpen van de brede non-profit sector met fondsenwerving en geldinzamelacties. Sponsor Europe heeft vele clubs, verenigingen, scholen, stichtingen, goede doelen, scouting, kerken, zorgcentra, teams, klassen, projecten en andere groepen alsook individuen geholpen succesvol geld in te zamelen met Steun Fondswerving (zie www.steun.nl en www.steun.be). Naast de fysieke geldinzamelacties van Steun Fondsenwerving is het nu ook mogelijk om online geld inzamelacties uit te voeren op het crowdfunding en donatie platform van Steunactie.

Bezoek ook ons platform voor Duitsland en Oostenrijk: Spendenaktion

 

Missie

Ons missie is om geld inzamelen zo makkelijk en toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen tegen de laagst mogelijke kosten waarbij wij de hoogst mogelijke veiligheid, betrouwbaarheid, service en transparantie nastreven.

 

Donateurs Belangen

Steunactie is aangesloten bij de Stichting Donateursbelangen die zich inzet voor het versterken van het vertrouwen tussen gevers en goede doelen. Goede doelen en donatieplatformen die de Donateursbelofte ondertekenen laten zien dat ze bijdragen aan het donateursvertrouwen door rekening te houden met wensen en voorkeuren van donateurs.

Donateurs Belangen logo

 

Wie kan Steunactie gebruiken?

Steunactie is er voor iedereen die een geldinzamelactie wil houden. Start nu een Steunactie, of je nu een stichting, vereniging, school, bedrijf, team, klas of groep bent. Óf dat je voor jezelf, familie of vrienden een actie wilt starten. Iedereen is welkom bij Steunactie!

 

Bedrijfsinformatie

Sponsor Europe B.V.
Bodegraven-Reeuwijk, Nederland
KvK: 90734408 (Kamer van Koophandel, Nederland)
BTW-Identificatienummer: NL865433392B01

Ben je klaar om te starten met jouw Steunactie?

Start jouw actie