Over ons

Wie zijn wij?

Steunactie is een initiatief van Sponsor Europe B.V.. Sponsor Europe is sinds 2003 actief met het helpen van de brede non-profit sector met fondsenwerving en geldinzamelacties. Sponsor Europe heeft al meer dan 6000 clubs, verenigingen, scholen, stichtingen, goede doelen, scouting, kerken, zorgcentra, teams, klassen, projecten en andere groepen en individuen geholpen succesvol geld in te zamelen met (s)teun (zie www.steun.nl en www.steun.be). Naast de fysieke geldinzamelacties van (s)teun is het nu ook mogelijk om online geld inzamelacties uit te voeren op het crowdfunding en donatie platform van Steunactie.

Bezoek ook ons platform voor Duitsland en Oostenrijk: Spendenaktion

 

Missie

Ons missie is om geld inzamelen zo makkelijk en toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen tegen de laagst mogelijke kosten waarbij wij de hoogst mogelijke veiligheid, betrouwbaarheid, service en transparantie nastreven.

 

Wie kan Steunactie gebruiken?

Steunactie is er voor iedereen die een geldinzamelactie wil houden. Start nu een Steunactie, of je nu een stichting, vereniging, school, bedrijf, team, klas of groep bent. Óf dat je voor jezelf, familie of vrienden een actie wilt starten. Iedereen is welkom bij Steunactie!

 

Bedrijfsinformatie

Sponsor Europe B.V.
s-Gravenbroekseweg 15-a, 2811GA Reeuwijk, Nederland
KvK: 90734408 (Kamer van Koophandel, Nederland)
BTW-Identificatienummer: NL865433392B01

Ben je klaar om te starten met jouw Steunactie?

Start jouw actie