55km voor Dogsquad Searchdogs.

55km voor Dogsquad Searchdogs.
Bjorn Asselberghs

Ultraloop op 9 Maart 2024 te Ieper, volledig ten voordele van de stichting Dogsquad Searchdogs.

 
€ 0 ingezameld

We willen allemaal dat alles altijd goed gaat in ons leven, daar streven we ook naar. We brengen onze kinderen 's morgens naar school,  spreken af met onze ouders, grootouders, vrienden, familie.

Wanneer we onze Facebook, Instagram, TikTok… opengooien zien we diezelfde dierbaren ook opgroeien, plezier maken, reizen enz. Mooi, het leven is mooi! 

Maar wat als er op een dag één van jouw dierbaren plots niet meer thuis komt? 

Oudere (dementerende) mensen verdwalen, je kind komt niet opdagen voor het avondmaal, je vriend of vriendin waarvan je weet dat hij of zij niet lekker in het vel zit is al geruime tijd onbereikbaar en niet meer gezien… je zorgeloze leventje wordt plots op z'n kop gezet en vraagt om actie. 

Er zijn dan tal van organisaties welke zich wekelijks vrijwillig en belangeloos inzetten om vermiste personen te helpen terugvinden, waar je GRATIS beroep op kan doen. 

Dogsquad searchdogs is er daar één van. Ze werkt ook samen met andere organisaties over de landsgrenzen heen om nóg sterker te staan in de zoekacties.

Samen met mijn hond Storm hebben wij het genoegen mee te mogen trainen bij deze prachtige mensen en organisatie. Een stichting die ervoor heeft gekozen om mensen in nood te helpen, zonder er iets aan te moeten verdienen. 

Echter, vergunningen verkrijgen voor de wekelijkse trainingen, aankoop van allerhande matariaal om qualitatieve trainingen te kunnen blijven garanderen, … Ondanks dat de stichting gratis werk verricht, moeten er wel kosten worden gemaakt en zijn we volledig afhankelijk van eigen gelden en giften. 

Om die reden vond ik het dan ook belangrijk om als aspirant lid mijn steentje alvast bij te dragen hiervoor. 

Joggen dus! 55km, een afstand welke ik nog nooit eerder liep. 

Alle extra motivatie is dan ook meer dan welkom! Ook jouw vrijwillige bijdrage kan en zal uiteindelijk een verschil maken tussen leven of dood! 

Heel erg bedankt alvast voor je steun namens al onze honden:

Bosko, Chiko, Elvis, Lyka, Luna, Odin, Pepper, Utah, Waldo & Storm 

🐾

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28-11-2023 gestart
1176x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Dogsquad Searchogs

Dogsquad Searchogs

Actie georganiseerd door:

Bjorn Asselberghs

Bjorn Asselberghs

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28-11-2023 gestart
1176x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog