Aanrijding van onze lieve Floris (Maine Coon 2 jaar oud)

Aanrijding van onze lieve Floris (Maine Coon 2 jaar oud)
Angitt Verweij
Deel deze actie via:

Doorrijden na aanrijden Maine Coon en hem aan zijn lot overlaten.

 


15-07 Alsof je nog niet genoeg zorgen had om Floris,, vind je andere Maine Coon dood in huis (ik heb er 2). Hoeveel kan een mens hebben denk ik dan. 

update 12-07-2023: ik heb de facturen bijgevoegd, alsmede de doorverwijzing naar een specialistische dierenarts die ook rond de € 1.000,- gaat kosten. Deze mail is van vandaag. Misschien dat u nu welwillend wil zijn om een kleine bijdrage te leveren? Alle bewijzen zijn nu toegevoegd. Ik kan dit niet alleen en heb uw hulp nodig 🙏
 

Woensdagavond 28 juni merkte ik iets aan het gedrag van mijn jonge Maine Coon. De volgende dag was hij meer dood dan levend. In gehele paniek een spoedafspraak gemaakt bij de dierenarts. Hij had inmiddels uitdrogingsverschijnselen, helemaal lusteloos. Vanaf die donderdag heb ik dagelijks (donderdag, vrijdag, maandag en afgelopen dinsdag) bij de dierenarts gezeten. Dit katje heeft zoveel naalden in hem gehad wat al op meerdere handen niet te tellen is. Tevens op meerdere plaatsen nu kaalgeschoren, dus voor noodzaak van de onderzoeken is hij behoorlijk gehavend. Door de aanrijding heeft hij inwendig letsel opgelopen en een klaplong. Zijn longen lagen letterlijk in het bloed en daarom kon hij heel moeilijk ademhalen. De prognose is op dit moment nog redelijk goed, maar hij moet meerdere weken en meerdere keren per week voor controle. Ik heb inmiddels al circa € 700,00 aan kosten achter de rug en ik ben er nog lang niet. Als alleenstaande moeder is dit dramatisch en heb zelfs de kinderbijslag van 01 juli moeten gebruiken om dit te bekostigen, terwijl iemand anders dit heeft aangericht. Financieel gezien is dit niet meer vol te houden voor mij en mijn kinderen worden hier nu ook geheel de dupe van. Mijn kinderen zullen ontroostbaar zijn als ik door geld tekort onze lieve Floris zou moeten laten inslapen, wat op dit moment helemaal niet aan de orde is. Hij is pas 2 jaar oud, mensen die een hart voor dieren hebben weten hoeveel je van een dier kunt houden. Aub laat het niet zo ver komen dat we alsnog een dramatische keuze moeten maken. Hij is ons alles. Hij heeft voorlopig die controles cq behandeling nodig om te zien of zijn longen niet weer in het bloed komen te zwemmen, want dat wordt echt zijn dood. Help ons aub!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 06-07-2023 gestart
478x bekeken

Actie georganiseerd door:

Angitt Verweij

Angitt Verweij

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 06-07-2023 gestart
478x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog