Akita's Kino, Milo en Vince wensen mens & dier warme, liefdevolle dagen♥

Akita's Kino, Milo en Vince wensen mens & dier warme, liefdevolle dagen♥
Irma Bolijn

Akitarescue Redt Akita's van de dodelijke spuit. Ze gaan eerst in opleiding en worden daarna herplaatst.

 
€ 0 ingezameld

Update 25 december 2023
Milo gaat binnenkort kennis maken en zal ook hij zijn forever home weer hebben. Het is een heerlijke Akita die alles gewoon LEUK vind!! Ook is hij goed uitgedaagd om te zien waar zijn grens ligt om te bijten maar die is bijna grensloos….
Dus bij het bijtincident wat ‘ooit’ heeft plaatsgevonden en dat ze willen dat hij nog steeds ingeslapen wordt, zetten wij grote vraagtekens!! 
Hem moet echt ‘iets aangedaan' zijn (nu was er een feest in groepsverband met overmatig alcohol) en dieren en overmatig alcohol gebruik zijn geen goede match, dat weten we. Dus wederom is de mens hier ‘schuldig’ net als in bijna altijd alle andere gevallen. 
Voor Milo zit zijn training erop en mag VINCE naar zijn opleiding vanaf 3 januari. Ook voor hem gaan we weer doneren in een nieuwe actie. 
Voor nu wensen MILO en KINO (beiden rescues met opleiding) iedereen warme en liefdevolle dagen en denk aan alle dierenzielen die een warm thuis zoeken♥

Update 2 november 2023
Milo is toe aan zijn nieuwe huis! Op zijn opleiding blinkt hij uit en is gewoon alleen maar lief. Hij wil wandelen, naast de fiets lopen, op de bank liggen, afgedroogd worden als hij na de wandeling thuis komt maar bovenal wil hij KNUFFELEN! 
Nou dat is voor een Akita echt wel heel bijzonder. Maw Milo is een super leuke hond en is ook weer cum laude geslaagd om de weide wereld in te gaan.
Wie gaat deze super lieve Akita met veel volgers een nieuw huis geven en wil wel opgevolgd worden door dit team natuurlijk!! Graag je mail met motivatie naar info@akitarescue.nl 
See you♥ Daaaaag liefs van Milootje♥

Update 30 sept. 2023
Met Milo gaat het super goed. Hij heeft een eigen wandelteam gehad de afgelopen weken en iedereen is gek op hem. Omdat mooie Kino geadopteerd is mag nu Milo voor zijn opleiding naar de Beekhof! Maandag 2 oktober gaat hij erheen. Iedereen die al gedoneerd heeft… HEEL ERG BEDANK! Zijn dagkosten zijn 35.00 per dag. Het betreft hier een pension met training. Heb jij een paar euro over om een klein deeltje mee te betalen? 
Namens Milo, poot en een neus in je gezicht ♥

Akita's zijn zeer zelfstandige honden en hebben de mens niet nodig. Helaas door hun hoog gevoeligheid en verkeerde aanpak/opvoeding van mensen/hondenscholen/gedragsdeskundigen zonder kennis van dit ras beschadigen ze enorm. Ontwikkelen bijtgedrag omdat hun grens bereikt is en belanden vaak in het asiel of krijgen de spuit. 

In de Asiels zitten veel langzitters en wij zetten ons in deze geweldige honden te herplaatsen via Akitarescue. Organiseren Akitadagen, geven workshops en rijden stad en land af om mensen bij te staan. Soms betaald, soms gratis en voor niets. 

Helaas door de verschrikkelijke broodfok die het niet uitmaakt waar en bij wie ze terecht komen, komen ze bij onwetende mensen omdat ze vallen op dat kleine fluffy pupje zonder zich te verdiepen wat ze nu precies in huis halen… 

Wat wij doen is ons inzetten voor dit ras, hulp en ondersteuning bieden, herplaatsen waar nodig, een website staat online met veel informatie over dit ras, wij organiseren Akitadagen met workshops waar mensen ondersteuning en lezingen krijgen. 

Wij zetten ons in voor dit onbegrepen ras wat bij een verkeerde aanpak door bv hondenscholen en gedragsdeskundigen zonder Akitakennis totaal fout kan aflopen…

Wij zijn dankbaar voor iedere euro die we ontvangen!

Namasté♥  

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13-09-2023 gestart
864x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Akitarescue

Actie georganiseerd door:

Irma Bolijn

Irma Bolijn

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13-09-2023 gestart
864x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog