Akitarescue voor Charmeur Kino. Nieuwe update op 13 september 2023

Akitarescue voor Charmeur Kino. Nieuwe update op 13 september 2023
Irma Bolijn
Deel deze actie via:

Akitarescue zet zich in voor dit onbegrepen ras waar veel mee mis gaat. Ze zijn niet zoals de film Hachi! www.akitarescue.nl

 
€ 0 ingezameld

Update 13 september 2023
ER IS GROOT NIEUWS!
Het is ons gelukt lieve mensen. Kino heeft zijn opleiding Cum Laude afgerond en heeft eindelijk, na een lange weg, zijn mensjes gevonden waar hij helemaal oud mag worden. 
De match was er. De vonken sprongen er van af.
Maandag 18 september wordt hij opgehaald.
Hou onze pagina in de gaten www.akitarescue.nl want er volgen zeker updates♥

Wij gaan ons nu inzetten voor Milo. Milo krijgt een eigen steunactie dus wil je ook voor Milo een (kleine) bijdrage doneren? Hier is de link: 
https://steunactie.nl/actie/akitarescue-zet-zich-nu-in-voor-akita-milo/-25664

Iedereen die hier gedoneerd heeft voor Kino, wij van het hele team maken een hele diepe buiging voor jullie! 
DANK JULLIE WEL♥

Nieuwe update 31 augustus 2023

Dit bijzondere en vooral onbegrepen ras heeft hulp nodig. Het zijn niet de honden als in de film Hachi.

Dank, dank en nog eens dank aan iedereen die gedoneerd heeft! Groot of klein… dankbaar is wat we zijn♥
Lees onze updates tot 31 augustus 2023

Update 15 maart 2023:
Nu in het bijzonder proberen we Kino van de spuit te redden. Kino verblijft al meer dan 2 jaar in het overvolle asiel en zijn rugzak is vol. Kino moet naar een rustige plek waar hij zijn rugzak kan legen en waar mensen weten hoe met hem om te gaan. Geef je ook wat voor mooie Kino? Enorm veel dank♥

Update 21 juni 2023:
Het is ons gelukt! Het asiel wil Kino overdragen aan ons. We hebben een super plek gevonden voor Kino waar hij bij kan komen en waar hij zijn ‘opleiding’ gaat krijgen. 
Dit is geen opvang of asiel maar echt een ‘pension'. Er wordt dagelijks met hem gewandeld door de eigenaar die hem gaat begeleiden en een band met hem gaat opbouwen. Ook gaat ze hem trainen, krijgt hij zijn opleiding en ondertussen gaan wij de 100% match zoeken waar 2 of 3 zielen heel gelukkig gaan worden. 

Zijn onderdak kost ons 35 euro per dag inclusief eten, wandeling en training. Exclusief medicatie (indien nodig) en extra onkosten onvoorzien. Dus wij denken aan ongeveer 3 maanden x 31 dagen is € 1085.00 x 3 maanden is € 3255.00 en dan hopen we dat hij er klaar voor is om de wijde wereld in te gaan en dat we zijn 100% match hebben gevonden. 

We hebben nu voor 1 maand geld voor mooie Kino zijn opvang en training. We hopen echt dat we hem dit kunnen bieden en zijn echte ‘soulmate’ kunnen gaan vinden. 
Gun jij Kino ook zijn ‘forever’ home na 2½ jaar in een overvol asiel te hebben gezeten na het overlijden van zijn 1e baasje, totaal gestrest is, zich ‘zelf’ kwijt is en hij zo behoefte heeft aan een huisje, boompje en een baasje♥  

Update 25 juli 2023.
Kino is verhuisd van Asiel Sint Truiden naar de Beekhof in Klarenbeek en wordt getraind door Remke. Hij doet het super en raad eens wat?? Er heeft zich al een adoptant aangediend. We gaan nu kijken of dit een match is en deze lieve mensen Kino een goed huis kunnen bieden♥

Update 1 augustus 2023.
Met Kino gaat het heel goed! Hij pikt snel zaken op en is een blij ei. Waar we ondertussen achter zijn is dat Kino een enorme Charmeur is. Hij wind zijn poten om vooral vrouwen! Nu zou je zeggen, dat is toch prima? Nou in dit geval niet helemaal en dat heeft dus met dit ras te maken en waarom het zo vaak fout gaat. 
Zijn zelfstandigheid maakt dat hij precies weet wat hij doet en is dus heel slim. Wij mensen, waarvan ons EGO gestreeld wordt gaan op zijn usance in en dan komt zijn OER instinct omhoog en vergeet dat wij mens zijn…. 
Daarom is zijn profielschets aangepast onder de herplaatsers op onze pagina. Kino de Charmeur♥
Een nieuwe maand gaat bijna in, dus hopen wij wederom op donaties…

Update 31 augustus 2023.
Kino is geslaagd voor zijn examen. Hij heeft zijn opleiding voltooid en mag weer de wijde wereld in. 
Nu gaan we op zoek naar mensen die hem echt een warm hart toedragen en hem in bescherming nemen voor ons mensdom. Het is een super blij ei, is overal voor in en wil graag mee op pad!! 
Heerlijke wandeling maken, trackings en vooral ook rust dat hij zijn rugzakje weer kan legen. 
Hij is het zo waard. Het is een hond uit duizenden….♥♥♥

Zo dankbaar lieve mensen…. dank, dank en nog eens dank voor jullie donaties.
www.akitarescue.nl/onze-herplaatsers

Akita's zijn zeer zelfstandige honden en hebben de mens niet nodig. Helaas door hun hoog gevoeligheid en verkeerde aanpak/opvoeding van mensen/hondenscholen/gedragsdeskundigen zonder kennis van dit ras beschadigen ze enorm. Ontwikkelen bijtgedrag omdat hun grens bereikt is en belanden vaak in het asiel of krijgen de spuit. 

In de Asiels zitten veel langzitters en wij zetten ons in deze geweldige honden te herplaatsen via Akitarescue. Organiseren Akitadagen, geven workshops en rijden stad en land af om mensen bij te staan. Soms betaald, soms gratis en voor niets. 

Helaas door de verschrikkelijke broodfok die het niet uitmaakt waar en bij wie ze terecht komen, komen ze bij onwetende mensen omdat ze vallen op dat kleine fluffy pupje zonder zich te verdiepen wat ze nu precies in huis halen… 

Wat wij doen is ons inzetten voor dit ras, hulp en ondersteuning bieden, herplaatsen waar nodig, een website staat online met veel informatie over dit ras, wij organiseren Akitadagen met workshops waar mensen ondersteuning en lezingen krijgen. 

Wij zetten ons in voor dit onbegrepen ras wat bij een verkeerde aanpak door bv hondenscholen en gedragsdeskundigen zonder Akitakennis totaal fout kan aflopen…

Wij zijn dankbaar voor iedere euro die we ontvangen!

Namasté♥  

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 09-03-2023 gestart
1352x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Akitarescue

Actie georganiseerd door:

Irma Bolijn

Irma Bolijn

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 09-03-2023 gestart
1352x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog