Alissa 5 jaar

Alissa 5 jaar
Debby Van Meirvenne
Deel deze actie via:

Alissa heeft zware brandwondes opgelopen door een tragisch ongeval door een BBQ Ontploffing op haar Gezicht.

 

Ons verhaal van ons Dochter  

Alissa is een Vrolijke Meid, ze heeft al veel moeten Doorstaan! Veel pijn, veel verdiet gevoeld. De hangst is er elke nacht mama ik ben bang. 

ze is Sterk en Haar Glimlach maakt ons Gelukkig ❤

Op 20/08/21 Ging ons Dochter bij Haar Tante slapen. Ik (mama) (papa) van alissa moesten dat weekend weg. Even tijd voor ons 2 wat nooit voorvalt juist dat weekend.

We Stonden op punt maandag te vertrekken op vakantie ons valiezen stonden ingepak! Alissa was het aan iedereen aan het vertellen ik ga met mama en papa op vakantie ze was heel blij 🥰

De volgende dag 21/08/21 in de Middag, de tante en haar meme trokken weg met het mooie weer een Terrasje doen. De Cafebaas Organiseerde voor zijn verjaardag een feestje met BBQ! Er kwamen voor de avond zangers!

Niks was aangevraagd hij was met niks inorde, geen veiligheid om buiten muziek te spelen en bbq te Geven !

Rond 15u Steekt een man de BBQ al aan ! Ze waren met 2 voor de BBQ te doen, dat had de cafebaas hun gevraagd ! de man Ging even weg naar de nachtwinkel om een fles snelbrander omdat ze de houtscool niet rap aankregen.

Ze deden onozel, en dronken bier, wisten niet goed wat ze daar deden GEEN Veiligheid, rond de BBQ!

GEEN Veiligheid Rond de mensen dat er op teras aan het drinken waren De BBQ Stond veel te dicht Levensgevaarlijk!! 

Toen Sloeg het Noodlot toe! Alissa zat op de Schoot bij haar tante, op het teras, ze hielp haar mee kleuren, 

De man Giet de fles over het vuur die fles Ontploft op Alissa armen en Gezicht 

de mannen Deden niks ze dachten het valt wel mee Drinken gewoon verder en maken plezier ! Het feest ging gewoon verder! 

Een klant dat binnen zat in het café deed eerste hulp en liep mee water en doeken naar alissa. uit Paniek was haar Tante zelf naar spoed Gereden ! Ze wisten niet hoe erg het was met Alissa,

Alissa was er erg aan toe ze had 2e 3e Graad brandwandes op haar Gezicht en Armen !

Schoonbroer kwam ons halen en Voerde ze ons naar spoed waren van Slag ging door Merg en Been, Niet ons Alissa 😪 Hartverscheurend ons kind daar zien liggen ze Moesten haar in koude Douche Houden.In slaap houden voor verzorging. 

Die beelden zijn voor de rest van ons leven😪 

Alissa moest Snel naar uz Gent Gevoerd worden met haar papa met de ambulance, Mama kon het niet aan in shock.

We moesten daar in uz Gent 2 maand blijven bij Alissa dag en nacht, 2 maand  geen inkomen van ons werk hadden de eerste 3 weken verlof 😪 

Van de Rva kregen we maand later dan toch iets om de kosten thuis te blijven betalen ! daar wachten ze niet mee moest allemaal derect betaald worden de ambulance, enzo hoe moeten we dit gaan doen?  Slachtofferhulp kwam Praten met ons, ik mama ben nog steeds niet ok van Binnen doet het nog Steeds pijn van Woede. 

elke dag werd Alissa in slaap Gehouden voor de pijn van de wondes, haar gezicht stond opgezwolle ze kon niks zien dat was ons Grootste bezorgdheid haar ogen kan ze nog zien ?

Ze kreeg veel Medicatie. Ze kon niet zelfstandig eten, met zondevoeding kreeg ze eten,  dan Thuis kwam de verpleegster haar verzorgen alissa moest lang met windels rond haar hoofd lopen ook op school !

Ik (mama) ging naar de politie dan zelf om klacht in te dienen! Voor de schade die ze ons kind hebben aan gedaan ! 

Mijn klacht werd niet aanvaard zij die politie, Onvoldoende bewijzen ! ik zij Ze Deden alsof er niks was Gebeurd! gewoon verder feesten ! De politie man is daar geweest gaat om een spijtig ongeva, 

Ik zag filmpjes op fb, terwijl we in Gent lagen op intensieve met veel pijn en verdriet😪 dit te zien ! 

Ik doe da zelf ook zij de politie man thuis !! 😡 Ik (mama) Woest ik dien klacht in ! niemand in fout zegt die politie man! 

Ik zij tegen die politie man die mannen waren dronken niet in staat voor de bbq aan te steken, die mocht daar nooit een BBQ doen! die werd dan niet eens verhoord de dag zelf ! da mag allemaal maar BBQ doen op terras, stoep op de baan ? 

de Cafe'baas heeft geen vergunning en verzekering van zijn cafe en is Invaliet hij zet de cafe op zijn vrouw haar naam zodat hij inorde is om cafe open te houden! Dan moest hij 2 weken vast doen hij is daar met niks inorde De politie man beweert van wel dat hij inorde is met zijn Cafe !

(Mama) ik Heb al 3 x klacht ingediend ze doen er niks aan! 😡3 brieven dat men klacht niet word Aanvaad ! die politie man stond ons uit te lachen !

Mevr. je kan geen klacht in Dienen het is een ongeval waar niemand in fout is. de wind zat niet goed die dag ! (Mama) Het was een snik hete dag 21 augustus geen wind! 

(mama) Ze zijn elkaar daar aan het dekken met leugens!

De politie man zij je moet voor geld kwestie bij u verzekering gaan! 

De verzekering van ons heeft brieven Gestuurd naar de mannen dat dit veroorzaak hebben niemand reageerde! 

ze hebben ons dan doorverwezen naar een Advocaat die gaf de opdracht door naar de politie man dat hij de mannen moet verhoren, ze betwisten alles en liegen over alles! We geraken geen stap verder.

Nog geen 1 euro gezien van de mannen we Staan Machteloos! Daar liggen ze niet wakker van ! op cafe gaan dat kunnen ze elke dag maar hun verantwoordelijkheid opnemen! 

De advocaat gaat deze zaak voor de 3x eropenen de politie man doet niet wat van hem word gevraagd, dit gaat een lange weg worden geven niet op ! De kosten zijn voor ons hoog ! 6000 euro😪

Alissa heeft nog Steeds een trauma Bang van Vuuwerk, van BBQ van Springkasteel alissa denkt waar ze is dat het gaat ontploffen 😪 

Alissa Speeld niet meer Gerust! wij zitten niet meer op ons Gemak slapen niet Gerust overal bekijken ze haar Gezichtje mensen vragen wat is er met jullie dochter haar Gezichtje?elke keer Opnieuw die Confrontatie het verhaal doen is voor ons zelf heel moeilijk dit te verwerken en een plaats te kunnen geven !

We komen niet veel buiten voor de Reacties, nu een jaar verder doen we hier ons Verhaal, we willen rust vinden en plaats geven dat we verder kunnen met ons leven en dat we terug gelukkig worden. 

De Littekens voor haar zijn voor heel haar leven, De zalf moeten we elke dag 4 keer op haar Gezicht Smeren de zalven is 2 jaar smeren dat word ons niet terug betaald ! Alissa moet elke Nacht met een Drukmasker slapen 12u lang 2 jaar! 

De Uren naar Gent is Onbetaald voor ons inkomen ze moet nog op controle gaan bij de jigurg. 

We doen alles voor Alissa Haar verzorging, hoe moeilijk het financieel ook is we moeten er samen door komen dat is het Belangrijkste de hoop dat de littekens minder zichtbaar zijn. 🙏

Langs deze weg Vragen we financiële Steun wie ons wil helpen mag een donatie Geven vanaf €5

€1 storten voor alissa kan ook BE12 7360 6660 3092

daar zijn we jullie eewig dankbaar voor ❤Bedankt voor jullie Steun ❤

Alissa - (mama)Debby -         (papa)kenneth  

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19-07-2022 gestart
8115x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Debby Van Meirvenne

Debby Van Meirvenne

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19-07-2022 gestart
8115x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch Brand
Misbruik melden