Alissa heeft hulp nodig

Alissa heeft hulp nodig
Debby Van Meirvenne

Alissa is Verminkt op haar gezicht en armen 3e graad door een ontploffing, een operatie is nodig, heeft een hoog kostprijs.

 

Beste, 

De Ouders van alissa 6 jaar langs deze weg vragen we jullie steun 🍀🙏🫶😪

Een warm zomer weekend dat uitdraaide naar een nachtmerrie! alissa logeerde dat weekend bij haar tante. De tante en oma besloten om naar een evenement feestje te gaan alissa super blij dat ze mee mocht gaan, ze zij mama & papa tot zondag! ik kijk al uit naar ons reis maandag! veel plezier met tante en oma en braaf zijn! dat is ze altijd wel een lieve dochter 🥰 met altijd een glimlach😁  mama en papa gingen samen iets leuk doen even met ons 2 dat gebeurd niet vaak. mama was de valiezen aan het maken want we gingen met verlof 2 weken vakantie Maandag vertrokken we naar de ardennen eindelijk na een jaar hard werken verdiende we rust. 

Toen Sloeg het noodlot toe, 2 mannen deden een bbq aan op terras tussen de tafels, alissa was een mooie tekening aan het maken voor mama en papa, met een snelbrander staken ze de bbq aan een ontploffing tot gevolg op ons alissa 😪 Ze besefte niet eens wat ze gedaan hebben, deden verder en feest ging door terwijl dit ernsti is! de politie deed niks gaat om een spijtig ongeval zeiden die 😪 ik kon geen klacht in dienen ! Dit was op de openbare weg ze deden strafbare feiten! dat mag allemaal! We gingen in onderzoek bij de advocaat en ze bleken geen verzekering, geen vergunning, te hebben de man is dan ook nog eens invaliede die mag dit evenement cafe uitbaden dat mag in België wij staan machteloos toe te kijken terwijl zij lachen !

Ze wouden geen hulpdiensten bellen de tante in alle paniek roepen hulp te zoeken water en doeken het brande sneller ze reed met haar auto naar spoed, alissa derect met de ziekenwagen naar uz gent brandcentrum, we verbleven 2 maand !😪 daar ging ons verlof alles was geboekt alles kwijt 😪 de zorg voor haar dag en nacht afgezien die 2 maand niet kunnen gaan werken we sliepen naast haar, financiëel moeilijk maakte geen inkomen. Alissa werd dagelijks in slaap gedaan voor verzorging ze kon niet zelfstandig eten was met een zondevoeding, alles moest ze terug leren dit is een nachtmerrie voor elke ouder 🥲 tot de dag vandaag hebben we geen schadevergoeding gezien van de tegenpartij ze blijven alles betwisten werken niet mee ze maken liever plezier, op reis kunnen ze wel hun verantwoordelijkheid nemen nee dat niet! Nog geen spijt, wat ze gedaan hebben, niet bij haar langs geweest! terwijl wij elke euro om draien om alles voor alissa te kunnen betalen aan zalven, enzo… zijn heel duur dit heeft ons al meer dan 7000 euro gekost waar wij hard voor moeten gaan werken om haar littekens te beschermen tegen de zon en koud weer. Hier krijgen we ook geen terug betaling van. 

De dokters in uz gent lieten ons weten dat ze een operatie kan laten doen dat ze later niks meer ziet van de littekens akkoord zijden we, alleen de prijs daar voor wordt niet terug betaald wij als werkende mens krijgen dat op deze korte tijd niet gespaard voor haar jammer genoeg we willen haar dan ook helpen ! Op de moment kijkt zij niet graag ik de Spiegel ze is heel mooi, de confrontatie is zwaar ze gaat naar kindertirapeut en logo voor spraakproblemen door verbrand op mond en de hangsten van luide geluiden reageer ze hysterisch paniek, dit vraagt veel tijd dit te verwerken. 

Help jij ons doel te bereiken met heel veel liefde voor alissa ❤️🫶 eewig dankbaar voor de steun. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 07-08-2024 gestart
788x bekeken

Actie georganiseerd door:

Debby Van Meirvenne

Debby Van Meirvenne

 
Actie loopt tot 19-10-2024

Donaties

 
Toon alle donaties
op 07-08-2024 gestart
788x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Brand
Misbruik melden