Artieste in zwaar weer. Artieste met een plan

Artieste in zwaar weer. Artieste met een plan
Marieke Espinoza
Deel deze actie

Met een mobiele aurafoto-studio het land in

0 donaties
€ 0 van € 14000 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Artieste in zwaar weer / Artieste met een plan

Hallo, mijn naam is Marieke Espinoza en al 25 jaar ben ik als zelfstandig artieste met ziel en zaligheid actief met aurafotografie op festivals en (zakelijke) evenementen. Sinds het begin van de coronacrisis heeft er geen enkel evenement meer plaatsgevonden, waardoor ik al ruim een jaar geen inkomsten meer heb. Ik weiger echter om bij de pakken neer te gaan zitten en ik heb dan ook een plan gemaakt om mijn activiteiten op een andere manier voort te kunnen zetten. Voor een uitleg over je aura zie onderaan.

Mijn plan
Mensen houden het niet langer vol om thuis te moeten blijven en de campings in Nederland stromen ondertussen weer vol met boekingen. Ook het organiseren van (kleinere) festivals wordt inmiddels weer door de overheid gestimuleerd. Mijn plan is dan ook om in de aankomende zomer aanwezig te zijn op deze campings en evenementen. Omdat deze activiteiten zich afspelen in de buitenlucht heb ik, vanwege de speciale belichting, een speciale mobiele studio nodig. Deze studio is speciaal ontwikkeld en ingericht om op buitenlocaties coronaproof de aurafotos te kunnen maken. De investering hiervoor bedraag zo’n €14.000,- welke ik met jullie hulp bij elkaar probeer te krijgen…

Wat is nou eigenlijk een aura-foto?  Het maken van een aurafoto gebeurt met een speciale auracamera die bestaat uit twee onderdelen: een normale camera die wordt gekoppeld met een speciaal stukje techniek voor het meten van je energie. Door het combineren van beide technieken krijg je een foto waarop jij en jouw aura samen te zien zijn. De kleuren zijn een bron van informatie over wie je bent, wat jou beweegt en hoe je omgaat met de dingen in deze fase van je leven.

Kijk, dat is interessant.

Wat heb je eraan? Met je aurafoto hebt je de mogelijkheid om eens vanuit een andere hoek naar jezelf te kijken. De kleuren laten niet alleen zien wie je bent, maar ook waar jouw (verborgen) talenten zitten en welke energie je inzet om  met het leven om te gaan.

Met de Mobiele Aurafoto-studio kan ik veel mensen bereiken en blij maken. Aurafotografie gaat over persoonlijke aandacht. Aurafotografie gaat over een goed gevoel en delen met elkaar. Er ontstaat verbinding…hoe mooi is dat en dan vooral in deze tijd!

 Alle beetjes helpen en ik ben blij met iedere donatie, hoe klein deze ook is,

Lieve mensen, help mij weer mee op de rit en laten we weer zichtbaar worden voor elkaar

Alvast hartelijk dank voor uw donatie, met kleurrijke groetjes Marieke

Mijn website is www.colorfulpeople.nl

Facebook: Colorful People

Instagram: mariekecolorfulpeople

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10-04-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

Colorful People

Colorful People

Actie georganiseerd door:

Marieke Espinoza

Marieke Espinoza

0 donaties
€ 0 van € 14000 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10-04-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog