Attenza neemt deel aan de Rotterdamse Marathon!

Attenza neemt deel aan de Rotterdamse Marathon!
Kim Braat
Deel deze actie via:

Het Attenza team rent de Rotterdamse Marathon om geld op te halen voor het goede doel Stichting Ambulance Wens.

 

Wij, Jeffrey, Carin, Frits en Kim van Attenza gaan een mooie uitdaging aan, namelijk de Marathon van Rotterdam in estafette vorm. Elke collega loopt een aparte afstand wat samen uitkomt op de gehele marathon afstand van 42 km. 
 

Attenza is een thuiszorgorganisatie uitsluitend gericht op palliatieve en terminale zorg met een prachtige missie: voor iedereen die de wens heeft om thuis te sterven moet dit mogelijk zijn, ongeacht de situatie. Dit betekent warme deskundige 24 uurs - of nachtzorg thuis met hoge kwaliteit zonder een eigen bijdrage van cliënt. 

Deze missie is niet zomaar ontstaan maar vanuit een drive na een ervaring. Onze directeur van Attenza, Carin, liep tijdens de laatste levensfase van haar vader aan dat zij als familie maar ook behandelaars niet goed op de hoogte waren wat de mogelijkheden zijn om thuis te sterven, daardoor is de wens om thuis te sterven niet in vervulling gegaan. Pijnlijk voor in eerste instantie haar vader maar ook voor de familie, die dit graag anders had gezien. 

“Tijdig je wensen kenbaar maken over het levenseinde en de plek van sterven kan het afscheid nemen aangenamer maken.” 

Collega Kim heeft het soortgelijks meegemaakt. 

“Mijn opa had de sterke wens om thuis te sterven, helaas door een kennis te kort over de mogelijkheden thuis, is er uiteindelijk gekozen voor een hospice. Het was fijn hospice met warme vrijwilligers maar zijn allereerste wens blijft mij toch altijd bij.” 

In de laatste levensfase staan wensen meer dan ooit centraal. Of het nu de wens is om thuis te sterven, de wens om nog één keer het strand te bezoeken of te genieten van familie. Het geeft de kans om waardig afscheid te nemen van het leven op een manier die bij de persoon past en om de regie te behouden over het eigen levenseinde.

Daarom hebben wij gekozen om te rennen voor Stichting Ambulance Wens. Een stichting die letterlijk wensen in de laatste levensfase laat uitkomen. Wat ons betreft een prachtig doel.

Steun ons bij het behalen van ons doelbedrag! Het bedrag doneren wij, als we de marathon behalen ;) bij Stichting Ambulance Wens. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 week, 2 dagen geleden gestart
226x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

Stichting Ambulance Wens Nederland

Stichting Ambulance Wens Nederland

Actie georganiseerd door:

Kim Braat

Kim Braat

 

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 2 dagen geleden gestart
226x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog